ZAŠTO? Huliganski pir - igralište šampiona u potpunosti devastirano! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine uloženog rada i truda, neodgovorni pojedinci devastiraju u samo jednom trenutku.

ZAŠTO? Huliganski pir - igralište šampiona u potpunosti devastirano! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Brestač

OFK Brestač iz istoimenog mesta, prethodnu sezonu u okviru Opštinske lige Pećinci ubedljivo je okončao na prvoj poziciji čime je pored šampionskog pehara, ekipa obezbedila i plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Srem-Istok.

Tokom dosadašnjeg pripremnog perioda "plavi" su u dva kontrolna meča, zabeležili isto toliko pobeda. Prvo je savladana ekipa Šećeranac Ade rezultatom 2:1, da bi prethodnog vikenda savladan i Mišar u pravoj goleadi sa deset postignutih pogodaka, rezultatom 7:3.

Naredni kontrolni susret OFK Brestač je trebao da odigra u nedelju 13. avgusta protiv ekipe Mali Radinci, ali je veliko pitanje da li će do odigravana navedenog susreta i doći.

Naime, pod okričjem noći, za sada nepoznati pojedinac, ili više njih u potpunosti su devastirali travnati tepih na igralištu u Brestaču. Kako se može videti na fotografijama koje je klub objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, slobodno se može reći, huligani su upravljali vozilom po glavnom terenu čime su na terenu nastale brazde koje i te kako mogu biti opasne po fudbalere i laku mogu doprineti povređivanju igrača, tako da je u ovom momentu igralište neupotrebljivo. 

 

Još jednom se pokazalo da nečiji rad, trud, ali i novac koji su uloženi, samo u deliću sekunde budu uništeni delovanjem, u najmanju ruku, neodgovornih pojedinaca.

Kada je reč o novoj takmičarskoj godini, ekipa OFK Brestača takmičenje u višem rangu trebao bi da započne utakmicom na svom terenu protiv Rudara iz Vrdnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading