MALA GRUPA, VELIKA PRIČA: Sa tobom ostaću do kraja Zemune - sjajna najava nove gornjovaroške sezone! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sasvim je jasno, trećeligaški karavan će proteći u plavo-zelenim bojama.

MALA GRUPA, VELIKA PRIČA: Sa tobom ostaću do kraja Zemune - sjajna najava nove gornjovaroške sezone! (VIDEO)

Foto: FK Zemun

Nisu uspeli fudbaleri Zemuna u prethodnoj takmiačarskoj godini, u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana da stignu do šampionskog pehara i povratka u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

Zahvaljujući minimalnom porazu (0:1) na domaćem terenu od velikog i jedinog konkurenta za vrh tabele ekipe OFK Beograda, plavo-zeleni su morali da se zadovolje drugom pozicijom na tabeli i nadom da će u narednom pokušaju imati više sreće.

Tokom letnje pauze ekipa je pretrpela određene promene kako u stručnom, tako i igračkom kadru, ali optimizam među navijačima ne jenjava. i svi se nadaju da će treća, biti i sreća, tj. da će treći pokušaj povratka u drugi stepen takmičenja, konačno doneti i toliko đeljeno ostvarenje.

Uoči starta nove sezone, grupa "Taurunums" javnosti je prezentovala novi muzički spot kojim se svi ljubitelji fudbala u Zemunu, pozivaju da podrže svoj plavo-zeleni klub. Pesma ima "zarazan" tekst i ritam i sasvim je jasno da će privoleti mnoge koji nisu klupski opredeljeni da zavole klub sa stadiona u Ugrinovačkoj ulici broj 80, dok sam novi spot prikazuje sve lepote Zemuna.

 

 

Kada je reč o novoj takmiačrskoj godini, Zemunci će premijeru imati na svom stadionu u nedelju 13. avgusta kada sa početkom od 17 časova dočekuju ekipu Torlaka iz Kumodraža.

- Srpska liga Beograd, 1. kolo:

Zemun (Zemun) - Torlak (Kumodraž)

Stadion: GRadski stadion u Zemunu

Datum: Nedelja, 13. avgust

Početak: 17 časova

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading