NAVIJAČI, SADA POKAŽITE SVOJU PRIVRŽENOST: Klubu je pomoć neophodna kako bi se vratio na mesto koje mu pripada!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastupe nekada i vremena koja bi svi rado izbegli, ali se tek tada vidi ko je zaista veran onome što voli.

NAVIJAČI, SADA POKAŽITE SVOJU PRIVRŽENOST: Klubu je pomoć neophodna kako bi se vratio na mesto koje mu pripada!

Foto: FK Rad

Fudbalski klub Rad zasigurno predstavlja jedan od najznačajnijih sportskih kolektiva kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar u zemlji Srbiji.

Popularni "građevinari" su još u šampionatu nekadašnje SFR Jugoslavije umeli da razdvoje tadašnju tzv. "Veliku četvorku". U sezoni 1988/89 zauzeli su četvrtu poziciju na tabeli iza šampionskog sastava novosadske Vojvodine, Crvene zvezde i splitskog Hajduka, a iza kluba sa Banjice našli su se zagrebački Dinamo i Partizan.

Naredne sezone u okviru Kupa UEFA, Rad je eliminisan od atinskog Olimpijakosa (2:1, 0:2), a uz učešće u Mitropa kupu 1991. godine, u sezoni 2011/12 predstavljali su srpski fudbal u kvalifikacijama Lige Evrope gde su nakon trijumfa nad Tre Peneom iz San Marina (6:0, 3:1), eliminisani od Olimpijakosa sa Volosa (0:1, 1:1).

U sezoni 2023/24 klub sa stadiona "Kralj Petar I", nakon punih pet decenija takmičiće se u trećem stepenu takmičenja, Srpskoj ligi Beograd, a pored rezultatskog sunovrata, navijači "nebesko plavih" strepe i zbog loše finansijske situacije.

Klub je u prodaju pustio članske karte za sezonu koja startuje u subotu 12. avgusta, a koja omogućava prisustvo svim mečevima na kojima je Rad domaćin. Svi oni koji žele da prate klub u srpskoligaškom karavanu, kako bi obezbedili svoje mesto na stadionu "Kralj Petar I", za to će morati da izdvoje 3.500 dinara, a ono što je posebno važno, jeste činjenica da se kupovinom članske karte direktno pomaže daljem funkcionisanju sportskog kolektiva sa Banjice.

Foto: FK Rad

Članske karte FK Rad su puštene u prodaju

 

Kada je reč o novoj takmičarskoj sezoni, Rad će svoj premijerni meč odigrati na stadionu pokraj Bežanijske crkve protiv novobeogradskog Studentskog grada, a prvi susret u svojoj kući odigraće narednog vikenda kada će na Banjici gostovati beogradski Sinđelić, a rukovodstvo "građevinara" je obavestilo javnost da će cena pojedinačne karte u predstojećoj takmičarskoj godini, iznositi 300 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading