SVE JE SPREMNO ZA PRVI SUDIJSKI ZVIŽDUK: Uoči starta nove sezone, šampion predstavio novu garnituru dresova - Kikinđani će pleniti na terenu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka nova sezona krene...

SVE JE SPREMNO ZA PRVI SUDIJSKI ZVIŽDUK: Uoči starta nove sezone, šampion predstavio novu garnituru dresova - Kikinđani će pleniti na terenu! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri OFK Kikinde prethodnu takmičarsku godinu okončali su šampionski. Osvajanjem prvog mesta u Vojvođanskoj ligi Istok, crveno-beli su, nakon godinu dana pauze, ponovo učesnici vojvođasnke grupe srpskoligaškog karavana, a svi ljubitelji fudbala u centru Severnobanatskog okruga nadaju se da klub neće doživeti sudbinu iz sezone 2021/22 kada su morali da se vrate u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala.

Nova sezona startuje predstojećeg vikenda, a dan pred premijerni susret Kikinđani su na svom stadionu predstavili novu garnituru sporske opreme koju će fudbaleri nositi tokom takmičarske 2023/24 godine.

 

Poptuno je jasno da će crveno-beli pleniti na terenu svojim izgledom, a ljubitelji fudbala se nadaju i igrom

Kada je reč o prvom prvenstvenom susretu, OFK Kikinda će u subotu 12. avgusta na Gradskom stadionu dočekati ekipu Omladinca iz Novih Banovaca i navedeni susret se može smatrati jednim od derbija prve runde ovosezonske Srpske lige Vojvodina.

- Srpska liga Vojvodina, 1. kolo:

OFK Kikinda (Kikinda) - Omladinac (Novi Banovci)

Stadion: GRadski stadion u Kikindi

Datum: Subota, 12. avgust

Početak: 17 časova

Takođe treba podsetiti da su budući rivali do sada odigrali samo dva zvanična susreta. U sezoni 2021/22 obe ekipe su na svom stadionu ostvarile minimalne pobede rezultatom 1:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading