UOČI PRVENSTVENE PREMIJERE NA DOMAĆEM TERENU: Crveno-beli izdali važno saopštenje i uputili poziv navijačima - BUDITE NAŠ 12. IGRAČ!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sremska ravnica očekuje ovosezonsku premijeru.

UOČI PRVENSTVENE PREMIJERE NA DOMAĆEM TERENU: Crveno-beli izdali važno saopštenje i uputili poziv navijačima - BUDITE NAŠ 12. IGRAČ!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Prethodna 2022/23 sezona za fudbalere sremskomitrovačkog Radničkog bila je najuspešnija u stogodišnjici postojanja kluba. Pored osvojenog petog mesta u okviru prvoligaškog karavana, Radnički je u nacionalnom kupu napravio prvorazrednu senzaciju eliminisavši beogradski Partizan, dok je u istom takmičenju prilično namučio i kasnijeg osvajača Duple krune, ekipu Crvene zvezde.

Novu sezonu Sremskomitrovčani su započeli gostovanjem u "srpskoj Atini" gde su stigli do boda u duelu protiv Mladosti GAT (1:1), a već u subotu 12. avgusta očekuje ih i prvenstvena premijera u aktuelnoj sezoni na domaćem terenu.

Radnički sa početkom od 17.30 časova dočekuje OFK Vršac, a uoči navedenog susreta klub je obavestio javnost o novinama koje očekuju sve pristalice crveno-belih boja kluba iz Sremske Mitrovice:

- Protekla sezona bila je najuspešnija u 100 godina dugoj istoriji Fudbalskog kluba  Radnički. U ovo prvenstvo ulazimo sa još većim ambicijama. Nakon završetka predhodne sezone bili smo vredni, radilo se dosta na selekciji igrača i formiranju tima koji je u znatnoj meri podmlađen, ali i na infrastrukturi na samom stadionu, gde su rekonstruisane svlačionice i proširene tribine. Želja nam je i cilj, da naš „Radnički“ i u periodu koji je ispred nas nastavi da raste i da se razvija. Imajući u vidu koliko nam je bitna podrška svih vas, uprava kluba je donela odluku da je ove sezone ulaz na sve naše utakmice besplatan! Na ovaj način pre svega upućujemo zahvalnost navijačima koji su nas do sada verno bodrili, ali takođe želimo i da motivišemo one koji to nisu činili, da dođu na naš stadion i budu podrška bez koje sport gubi smisao. Budi naš 12. igrač.

 

- Prva liga Srbije, 2. kolo:

Radnički (Sremska Mitrovica) - OFK Vršac (Vršac)

Stadion: Gradski stadion, Sremska Mitrovica

Datum: Subota, 12. avgust

Početak: 17.30 časova

Ulaz je besplatan

Potpuno je jjasno da navijače Radničkog, ali i sve ljubitelje fudbala očekuju prijatne novine kada je u pitanju klub iz ravnice, a istovremeno će i fudbaleri imati daleko bolje uskove da pruže još bolja ostvarenja na zelenom tepihu, što u perspektivi može doneti i istorijski rezultat, plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading