STIŽU DOLARI: Južnokorejska kompanija ulaže u srpski fudbal - sponzorski ugovori su potpisani! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti stižu iz grada na obalama Jasenice...

STIŽU DOLARI: Južnokorejska kompanija ulaže u srpski fudbal - sponzorski ugovori su potpisani! (FOTO GALERIJA)

Foto: Shutterstock

Kada se pomene fudbal u Smederevskoj Palanci, zasigurno prva asocijacija jeste Perica Ognjenović nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, madridskog Reala i reprezentativac tadašnje SR Jugoslavije.

U ovom momentu u rodnom mesti nekadašnjeg virtouza sa fudbalskom loptom, egzistiraju dva fudbalska kolektiva. U pitanju su Radnik sa Kolonije i Jasenica 2017, a obe ekipe i u predstojećoj sezoni takmičiće se u okviru Podunavske okružne lige, a prema poslednjim informacijama ne bi bilo čudo da neki od navedenih sportskih kolektiva već naredne jeseni krene u žetvu bodova u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, Zoni Podunavsko-šumadijskoj.

Kako prenosi portal "Sport026.rs", južnokorejska kompanija "Kjungšin kejbl" je potpisala ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa oba palanačka kluba i očekuje se da će navedena pomoć kompanije iz Azije omogućiti napredak fudbala u Smederevskoj Palanci, a ljubitelji sporta se nadaju da će to doprineti i boljim rezultatima dve ekipe već u predstojećem takmičenju.

 

Istovremeno, obe ekipe su prethodnog vikenda imale generalne probe pred start nove takmičarske sezone. Jasenica 2017 je gostovala u Natalincima gde je poražena od domaćeg Šumadinca rezultatom 1:2, dok su popularni "kolonijaši" u Krnjevu savladali domaće Jedinstvo rezultatom 4:1.

Kada je reč o premijernim duelima za sezonu 2023/24, narednog vikenda Jasenica 2017 gostuje u Saraorcima ekipi SASK-a. Meč je na programu u subotu 19. avgusta sa početkom od 17.30 časova, dok će Radnik dan kasnije gostovati ekipi Sloge iz Miloševca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading