AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Jesenji miris "bulki" - Zvezdara u finišu susreta srušila Obrenovčane!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.08.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi korak na unapred trasiranom putu je učinjen.

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Jesenji miris "bulki" - Zvezdara u finišu susreta srušila Obrenovčane!

Foto: FK Zvezdara

Prvi deo prethodne 2022/23 sezone fudbaleri Zvezdare okončali su trijumfalno osvajanjem titule jesenjem šampiona i mnogi su se nadali da se klub sa stadiona u Ulici Ljubice Luković može ponovo naći u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Međutim, proleće je donelo nezadovoljavajuće rezultate. U 15 odigranih prvenstvenih mečeva "bulke" su doživele čak devet poraza i takmičarsku godinu velikih nadanja okončali su na četvrtoj poziciji sa čak 23 boda manje u odnosu na šampionsku ekipu sa Omladinskog stadiona.

Na startu nove sezone Zvezdara je gostovala u Obrenovcu gde se sastala sa ekipom Radničkog koja je pre samo nešto više od dva meseca na Bilbulderu ostvarila ubedljiv trijumf rezulttom 5:2.

Pred oko 400 ljubitelja fudbala, gosti do prednosti stižu u 31. minutu kada je mrežu golmana Mrdaka zatresao Aleksandar Gusnić. Minimalnom prednošću gostiju se i otišlo na odmor.

U nastavku meča viđena je prava rezultatska drama. Radnički u 72. minutu preko Nikole Stjepanovića stiže do izjdnačenja, a "prvu jesenju trojku" Zvezdari donosi rezervista Luka Dragojlović u poslednjim trenucima susreta.

Foto: FK Zvezdara

FK Zvezdara - sezona 2023/24

 

- Srpska liga Beograd, 1. kolo:

Radnički (Obrenovac) - Zvezdara (Beograd) 1:2 (0:1)

Strelci: N. Stjepanović u 72. minutu za Radnički; A. Gusnić u 31. i L. Dragojlović u 90. minutu za Zvezdaru

Stadion: FK Radnički, Obrenovac

Gledalaca: 400

Sudija: Stefan Mikavica

Žuti kartoni: A. Marković, A. Stevanović, S. Vukadin (Radnički); P. Grbović, A. Gusnić, U. Vukićević (Zvezdara)

Radnički (Obrenovac): Mrdak, Marković, Stjepanović, Šiškov, Pajević, Janković, Ivanić, Ranković (Ve. Jovković), Knežević (Stevanović), Vukadin, Vu. Jovković (Ratković).

Zvezdara (Beograd): Nikolić, Jakovljević, Radović, Avramovski, Pavlović (Grbović), Nišavić (Rančić), Gusnić, Vukićević, Kuzmanović (Dragojlović=, Milosavljv, Jovanović.

U narednoj takmičarskoj rundi Zvezdara na Bulbulderu dočekuje Studentski grad, dok će Obrenovčani gostovati Torlaku iz Kumodraža.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading