NEKADAŠNJI KAPITEN “ROMANTIČARA” NA OMLADINSKOM STADIONU: Marko Pavlovski uz OFK Beograd!

Autor:

Sport

14.08.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svuda pođi, kući dođi...

NEKADAŠNJI KAPITEN “ROMANTIČARA” NA OMLADINSKOM STADIONU: Marko Pavlovski uz OFK Beograd!

Foto: Privatna arhiva/Marko Pavlovski

Pre jedne decenije sa mladom reprezentacijom Srbije stigao je do titule evropskog šampiona, a sada se ponovo obreo na staroj Karaburmi i ispratio "prvi ples romantičara" na Omladinskom stadionu u prvoligaškom karavanu nakon punih šest sezona.

Do nedavno je “dirigovao” igrom Budućnosti iz Podgorice, dok isčekuje novi fudbalski angažman, pauzu od klupskih obaveza je iskoristio da se podseti sportskih uspomena na Staroj Karaburmi. U “moru” poznatih lica na Omladinskom stadionu juče je na utakmici OFK Beograd - Metalac 4:1 (1:1) viđen i nekadašnji kapiten “romantičara”, Marko Pavlovski (29) koji je plavo-beli dres nosio pet godina, od 2006. do 2011.godine.

- Marko Pavlovski:

Datum rođenja: 7. februar 1994. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Radnički U-19 (Novi Beograd), OFK Beograd U-19 (Beograd), OFK Beograd), Apolon Limasol (Kipar), Porto (Portugal), Muskron (Belgija), RNK Split (Hrvatska), Voždovac (Beograd), Varzim (Portugal), Dinamo Minsk (Portugal), Riteriai (Litvanija), Suduva (Litvanija), Budućnost Podgorica (Crna Gora)

Reprezentativna karijera: Srbija U-17 (2 utakmica), Srbija U-19 (10 utakmica/1gol), Srbija U-21 (2 utakmica)

 

Pavlovski ponovo na Staroj Karaburmi?

- Uvek,kada mi sportske obaveze dozvole, ispratim meč mog OFK Beograda, tako je bilo i juče. Uživao sam na istočnoj tribini stadiona na kome sam se afirmisao kao fudbaler. Istina, bilo mi je malo čudno što sam u publici a ne na samom terenu, međutim, OFK Beograd je i sa nekim novim timom dokazao da je prvenstvo počeo ozbiljno, sa visokim ambicijama. Svima u mom nekadašnjem klubu čestitam trijumf i želim puno uspeha u nastavku prvenstva - uz prepoznatljiv osmeh je za portal Republika.rs istakao lucidni vezista.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading