SVE JE SPREMNO ZA FUDBALSKI SPEKTAKL: U Priboju će ove jeseni, u borbi za bodove gostovati i Partizan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elitni takmičarski rang stižu u verovatno najfudbalskiji grad u Srbiji.

SVE JE SPREMNO ZA FUDBALSKI SPEKTAKL: U Priboju će ove jeseni, u borbi za bodove gostovati i Partizan!

Foto: Starsport

Pred fudbalerima FAP Priboja je možda i istorijska godina u okviru Srpske lige Zapad. Sportski kolektiv iz grada na obalama Lima u predstojeće takmičenje ulazi sa jasnim ciljem da sezonu okonča šampionski i izbori plasman u Prvu ligu Srbije, prvi put nakon gotovo pola veka.

Ono što svakako prati pribojski klub, jeste činjenica da ovu ekipu na gradskom stadionu redovno prati veliki broj ljubitelja fudbala, a na osnovu posete, slobodno se može reći da bi Pribojcima po broju navijača, mogle bi da pozavide i mnogobrojne superligaške ekipe.

Predstojeće jeseni u Priboju će se pored srpskoligaških mečeva, gledati i superligaški fudbal. Naime, u oktobru započinje rekonstrukcija travnatog tepiha na stadionu Novog Pazara, kao i izgradnja poputno nove južne tribine usled čega plavo-beli neće svoje mečeve moći da igraju na svom terenu.

Klub iz Novog Pazara je odlučio da kao domaćin, u navedenom periodu svoje superligaške mečeve igra upravo na stadionu u Priboju, tako da će već ove jeseni u gradu na obalama Lima gostovati beogradski Partizan, ivanjički Javor-Matis i Radnik iz Surdulice.

Foto: FK FAP Priboj

U Priboju će se igrati i superligaški fudbal

 

Sasvim je jasno da će navedeni superligaški susreti biti dobra prilika za pribojske ljubitelje fudbala da počnu da se navikavaju na elitni rang, za koji se nadaju, da će uskoro i njihov FAP biti deo.

Da podsetimo, premijerni takmičarski susret u sezoni 2023/24 FAP će odigrati u subotu 19. avgusta kada će u Priboju gostovati Polet iz Ljubića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading