STRAŠAN MEČ: Goleada "na Bubnju" - Nišlije i Varvarinci brojali do deset!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2023

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je uživala...

STRAŠAN MEČ: Goleada "na Bubnju" - Nišlije i Varvarinci brojali do deset!

Foto: FK Car Konstantin Niš

Narednog vikenda startuje takmičenje u okviru zonskog fudbalskog ranga, a u generalnoj probi na "niškom Bubnju", kontrolni meč su odugrale ekipe domaćeg Car Konstantina i Temnića 1924 iz Varvarina.

Sportski kolektiv iz Varvarina prethodne sezone više nego ubedljivo je stigao do titule u Prvoj radinskoj okružnoj ligi, osvojivši čak 22 boda više u odnosu na drugoplasiranu Slogu iz Ćićevca, dok je Car Konstantin takmičenje u istočnoj grupi srpskoligaškog karavana okončao na poslednjoj poziciji sa svega jednom pobedom, isto toliko remija i čak 28 poraza.

Stotinak ljubitelja fudbala imalo je priliku da uživa u fudbalskoj predstavi u kojoj je domaćin već nakon 19 minuta igre imao dva gola prednosti. Međutim, fudbaleri Temnića 1924 u furioznih 12 minuta, tri puta uspevaju da matiruaju golmana Markova i na pauzu odlaze sa golom prednosti.

U nastavku meča Jovan Petrović poravnava rezultat u četvrtom minutu drugog poluvremena, Da bi Branković i Vujić doneli Varvarincima dva gola prednosti. Ipak, u finišu meča, na scenu ponovo stupa Jovan Petrović koji sa dva pogotka uspeva da poravna rezultat.

Foto: Sava Jojić

Sjajna fudbalska predstava na "Bubnju"

 

- Prijateljska utakmica:

Car Konstantin (Niš) - Temnić 1924 (Varvarin) 5:5 (2:3)

Strelci: Stojić 10, Radosavljević 19(a.g.), J. Petrović 49(11.m), 72, 83; Todorović 21, Vukojević 27, 33, D, Branković 50, Vujić 62

Stadion: "na Bubnju", Niš

Gledalaca: 100

Sudija: Mitar Klikovac

Car Konstantin (Niš): Markov, Mitić, Danilović, Filipović, Dušanić, Stojić, Najdanović, Pavlović, Todorović, Listeš, Mitrović. Igrali su još: J. Petrović, Milić, Jovanović, Milenković, Lazić, Velinov.

Temnić 1924 (Varvarin): Stamenković, Radosavljević, Ćosić, Kolarević, Mihajlović, Ahmeti, I. Jovanović, Vujić, Todorović, Vukojević, Mirković. Igrali su još: Bošković, Kurtanović, Jevremović, D. Jovanović, D, Branković, B. Branković, Janković, Jolić.

Kada je reč o borbi za prvenstvene bodove, Car Konstantin u nedelju 20. avgusta dočekuje gradskog rivala, OFK Niš u okviru Zone Centar, dok će u Zoni Zapad Varvarinci dočakati Mladost iz Jovca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading