SAMO ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Svi golovi druge runde prvoligaškog karavana na jednom mestu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2023

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se sa punim pravom mođe reći da če ovosezonsko takmičenja doneti veliki broj uzbuđenja.

SAMO ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Svi golovi druge runde prvoligaškog karavana na jednom mestu! (VIDEO)

Foto: Onstagram.com/prvaligasrbijeofficial

Prethodnog vikenda odigrani su mečevi 2. kola Prve lige Srbije u takmičarskoj 2023/24 godini, a širom fudbalske Srbije, tokom osam odigranih mečeva postignuto je 25 golova, što je čak osam više u odnosu na premijeru.

Treba napomenuti da gostujuće ekipe nisu uspele da zabeleže pobedu, domaćin je slavio u četiri meča, a isto toliko duela je okončano podelom bodova.

Na vrhu tabele su se izdvojili RFK Grafičar i OFK Beograd, ekipe koje su zabeležile stoprocentni učinak, don na dnu tabele, u ovom momentu užička GFK Sloboda i Metalac iz Gornjeg Milanovca na svom kontu nemaju niti jedan osvojeni bod. 

Dve vodeće ekipe su i najefikasnije sa šest golova, a treba napomenuti da se nakon 180 minuta igre, jedino mreža OFK Vršca nije tresla.

U derbiju ove runde takmičenja, "grafosi" su na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" stigli do ubedljive pobede nad crveno-belima sa Uba.

U listu strelaca upisali su se Strahinja Stojanović i Andrija Maskimović, dok je sopstvenu mrežu zatresao Igor Milanović

 

 

Inđija Toyo Tires (Inđija) - GFK Dubočica (Leskovac) 2:2 (2:1)

Zanimljiva fudbalska predstava viđena je na "Toyo Tires Areni". Gosti su prvi stigli do prednosti, Inđija je preokrenula, ali je na kraju susret okončan podelom bodova.

U strelce su se upisali Toplica Grbović i Slaviša Stojanović za domaćina, dok su golove za Leskovčane postigli Milan Đokić i Nemanja Zdravković.

 

 

Oko 300 navijača na sremskomitrovačkom Gradskom stadionu ispratilo je susret u kojem golova nije bilo i nakon kojeg zasigurno slađi bod odlazi put Vršca.

 

 

Smederevo 1924 (Smederevo) - Mladost GAT (Novi Sad) 1:1 (1:0)

Golom Davida Ivića u 19 minutu domaćin je stigao do prednosti, ali je više od 1.200 navijača napustilo stadion, ne baš zadovoljno, s obzirom da su novosadski "gatovci" u samom finišu susreta preko Nikole Pavlice stigli do pogotka i jednog boda.

 

 

Istorijska utakmica za klub iz Odžaka odigrana je na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci, a do istorijske "prve trojke" Tekstilac je stigao preko Prinsa Lakija Ukačukvua, Ivana Davidovića i Miloša Zekića, 

Šteta je samo što je ispisivanju istorije prisustvovalo svega 200 ljubitelja fudbala.

Nakon ubedljivog poraza na startu nove sezone, "kanarinci" su uspeli da stignu do jednog boda na stadionu u Čelarevu, ali se mora istaći da slađi deo kolača odlazi na Novi Beograd.

Domačin ej do prednosti stigao u 19. minutu preko Nikola Furtule koji je mrežu zatresao sa bele tačke, a bod "majstorima" doneo je u 90, minutu Nemanja Đokić, takođe udarcem sa jedanaesterca.

O derbi susretu 2. kola Prve lige Srbije, već je mnogo toga rečeno, ali se jednostavno mora još jednom skrenuti pažnja na sjajnog Aleksandra Kahvića koji je het-trikom "torpedovao" Gornjomilanovčane.

Kolubara (Lazarevac) - Mačva (Šabac) 3:2 (1:1)

Početnu prednost Šapčanima je već u drugom minutu doneo MArtin Novaković, ali se na odmor otišlo rezultatskim egalom. Mrežu gostiju u 21. minut u zatresao je Danko Kiković.

U nastavku meča Lazarevčani u samo sedam minuta postižu dva pogotka i rešavaju pitanje pobednika, tako da je Uroš Branković u 89. minutu samo ublažio poraz "čivijaša".

Mečevi 3. kola Prve lige Srbije igraju se 19. i 20. avgusta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading