KARLEUŠA IDE POD OSTROG! Pevačica najavila posetu SVETINJI nakon PRETNJI koje su stigle iz Crne Gore!

Autor:

Zabava

03.05.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena se danas "izvinila" Crnogorcima, a potom otkrila da želi da poseti manastir Ostrog!

KARLEUŠA IDE POD OSTROG! Pevačica najavila posetu SVETINJI nakon PRETNJI koje su stigle iz Crne Gore!

Foto: ST/Dragan Kadić, Savo PRELEVIC / AFP / Profimedia

Muzička zvezda Jelena Karleuša ponovo je u žiži interesovanja domaće javnosti, ali i čitavog regiona, zbog saopštenja koje je izdala 1. maja. Karleuša se tada obratila susednim zemljama koje su donele odluku da podrže UN-ovu rezoluciju o genodicu u Srebrenici, među kojima je i Crna Gora, a nakon njene izjave došlo je do otkazivanja nastupa u Podgorici, ali i mnogobrojnih pretnji.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

Karleuša se "izvinila" Crnogorcima, a potom najavila posetu manastiru Ostrog.

- Danas, na ovaj bitan dan i za vernike i za one koji to nisu, treba naći ljubav u srcu. Oni koji mrze treba da se oslobode tog strašnog osećaja, oni koji osećaju nemir, neka nađu mir. lako nisam vernik, izuzetno poštujem sve religije i trudim se da čitam što više na tu temu. Obrazovanje i saznanje je prvi korak protiv bezumlja i mržnje, protiv primitivizma i gluposti ljudske. Volela bih da posetim čuveni manastir Ostrog, što ću sigurno učiniti posle nastupa u Crnog Gori. Ova građevina i sve što sam pročitala o ovom zdanju me iskreno fascinira. Kažu da je protok energije neverovatan a ja verujem u energiju. Tamo, kako kažu, idu svi, bez obzira kojoj naciji ili veri pripadaju, idu i oni koji nisu vernici. Smatra se da tamo cirkuliše isceliteljska energija i ja želim tome da posvedočim. Sam pogled na ovaj manastir u steni na ogromnoj visini, govori o tome koliko je čovek koji je svojom rukom ovo pravio, zapravo božansko biće - napisala je Jelena na Veliki petak.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić, Pixabay.com

Jelena Karleuša se danas "izvinila" Crnogorcima

KARLEUŠINO "IZVINJENJE" CRNOGORCIMA

- IZVINJENJE!!!

Povodom mojih, kako kazu "teških i uvredljivih" reči koje su okarakterisane kao govor mržnje prema Crnogorcima, ja se duboko izvinjavam.

Izvinjavam se svakome koga je duboko uvredilo to što sam Crnogorce nazvala braćom. Posle svih pretnji juče, shvatila sam da vas je to pogodilo i da sam pogrešila.

Evo ako mogu da ispravim - NISMO BRAĆA.

Povodom mojih reči da je svakom Crnogorcu deda Srbin, a koje su dovele do masovne histerije i napada na mene JA SE DUBOKO IZVINJAVAM.

Došlo je samo do nesporazuma. Poznajem puno Crnogoraca i oni su mi rekli tu pogrešnu informaciju da su im dede Srbi.

Očigledno mi nisu rekli istinu i ja se duboko izvinjavam.

Deda vam nije Srbin.

Povodom moje izjave da Crna Gora glasa protiv Srbije, DUBOKO SE IZVINJAVAM.

Ne glasa.

Povodom mojih reči da je Njegoš bio Srbin jer sam to pročitala kao njegovu izjavu u "Gorskom vijencu" -takođe se duboko izvinjavam.

Nisam dobro videla.

Povodom mojih reči da na destine hiljada Crnogoraca nesmetano živi i radi u Srbiji - JA SE IZVINJAVAM.

Ne žive. Učinilo mi se.

Povodom najave da će me, ako dođem u Crnu Goru napasti militantna organizacija ljudi koji sebe nazivaju KOMETE (ako se ne varam), JA SE I NJIMA DUBOKO IZVINJAVAM.

Drage komete, (crnogorski komiti, prim.aut.)

ja sam bezopasna (imam 63 kilograma) i nisam imala nameru da ugrozim suverenitet i integritet Crne Gore.

Slobodno dođite na moj nastup kako biste se uverili da nisam naoružana i profesionalno radim moj posao.

Nema razloga za strah i odbranu Crne Gore.

Povodom najave vlasnika ***** (ako se ne varam) radija, izvesnog Orhana, da nece puštati moje pesme, jer je i njega povredila tvrdnja da mu je deda Srbin, I NJEMU SE IZVINJAVAM. Nije mu deda bio Srbin. Ali pradeda jeste - napisala je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Blic

04.05.2024 20:56

Treba i njihov i mnogim iz Srbije zabraniti ulazak u sve zemlje okruženja jer ne donose fobro nego samo mržnju kao i vucko