DO SADA NEZABELEŽENO: U Saraorcima se samo o fudbalu priča - glavni krivac je nekadašnji ZVEZDIN BRAZILAC!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je u znaku najpopularnije igre na svetu.

DO SADA NEZABELEŽENO: U Saraorcima se samo o fudbalu priča - glavni krivac je nekadašnji ZVEZDIN BRAZILAC!

Foto: FK SASK Saraorci

Saraorci, naselje koje se nalazi na u aluvijalnoj ravni Velike Morave, ima tek nešto više od 2.000 stanovnika, ali ovoga leta svi oni žive za najvažniju sporednu stvar na svetu.

Fudbalski klub SASK iz mesta u okviru grada Smedereva postoji više od devet decenija, ali nikada nije bio toliko medijski ispraćen, a "glavni krivac" za navedeno, jeste Fabio Karleandro da Silva koji će u sezoni 2023/24 nositi plavo-beli dres.

Brazilac je u jednom delu svoje karijere nosio i dres Crvene zvezde, a i pored činjenice da je poslednjg dana 2023. proslavio svoj 43. rođendan, očekuje se da bude veliko pojčanje koje će možda omogućiti Saraorčanima da u godinama pred nama, gledaju svoj klub u zonskom fudbalskom rangu.

Pored činjenice da se od Fabia da Silve očekuje magija na terenu, Brazilac predstavlja i pravu atrakciju. Svi meštani Saraoraca koriste svaku priliku da se slikaju sa najvećim pojačanjm u istoriji kluba, a fotografije govore da nekadašnji fudbaler sktuelnog srpskog šampiona ne može da napusti teren u Saraorcima dok se ne slika sa svim obožavaocima.

Foto: FK SASK Saraorci

Brazilac je glavna zvezda u Saraorcima

 

Kada je reč o novoj takmičarskoj sezoni, SASK će 11. sezonu u nizu biti deo Podunavske okružne lige, a u prvom takmičarskom kolu u Saraorce stiže Jasenica 2017 iz Smederevske Palanke. Meč je na programu u subotu 19. avgusta sa početkom od 17.30 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading