NOVAJLIJA BORBENOM IGROM DO TRI BODA: U Bunaru je savladana komšijska Sloboda iz Šuljkovca!

Autor:

Sport

16.08.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija igrača Omladinca.

NOVAJLIJA BORBENOM IGROM DO TRI BODA: U Bunaru je savladana komšijska Sloboda iz Šuljkovca!

Foto: FK Omladinac Bunar

U okviru prvog kola nove sezone Međuopštinske lige Sever ekipa Omladinca (Bunar) ugostila je sastav Slobode iz Šuljkovca. 

Domaći sastav, novajlije u ligi, posle dugo vremena se opet takmiče u aktuelnom rangu, dok su gosti prošlogodišnji osvajači visoke četvrte pozicije na tabeli.

Jako "teška" i tvrda utakmica viđena je od prvog minuta, tokom celog prvog poluvremena publika je imala prilike da vidi svega par poluprilika. Bolju i konkretniju igru na polovini rivala prikazali su domaći, ali su mreže ostale netaknute, te se rezultatom 0:0 otišlo na desetominutni odmor. 

Treneri na obe strane su za vreme pauze odlučili da pošalju po jednog svežog igrača sa klupe. 

Otvorili su se igrači oba tima od starta nastavka, pojurili su gol vredan pobede, i to je donelo publici dosta uzbuđenja. Igrao se 59. minut kada je nakon obaranja Pavića u kaznenom prostoru gostiju dosuđen kazneni udarac sa 11 metara za domaćina. Siguran realizator istog bio je Aleksandar Tasić, 1:0 za Omladinac.

Republika

Foto: FK Omladinac Bunar

Domaćin sačuvao prednost

"Zaleteli" su se domaći nakon vođstva, i ubrzo su stigli do uvećanja prednosti, Kovačević je odlično ostavio loptu do Veljka Jakovljevića koji je šalje u mrežu golmana Milutinovića, 2:0.

Mogli su domaći ubrzo u potpunosti da reše pitanje pobednika, ali u tome nisu uspeli, što je dovelo do određenog opuštanja. Povukli su se igrači Omladinca u poslednjih 15 minuta, što su gosti materijalizovali pogotkom.

U 79. minutu Miloš Stanojević je prepolovio zaostatak svog tima, 2:1. Poslednjih deset minuta viđena je prava rovovska borba za svaku loptu, ali je rezultat ostao nepromenjen. 

Omladinac (Seone) - Sloboda (Šuljkovac) 2:1 (0:0)

Omladinac: Strinković, Milošević, Pavić, Petrović, Jakovljević, Tasić (od 90' Đorđević), Ilić, Milošević, Kostić (od 46' Živadinović), Kovačević

Sloboda: Milutinović, Nedeljković (od 46' Radulović), Milošević, Manojlović (od 54' Matejić), Milenković, Matejić, Stamenković (od 63' Marković), Agatonović, Timić, Avramović, Stanojević

U sledećem kolu Omladinac gostuje u Kupinovcu istoimenom timu, dok sastav Slobode dočekuje ekipu Ursule.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading