NAPREDAK NA PIRKETOV POGON: Odlična partija u Zucama vredna tri boda na otvaranju sezone!

Autor:

Sport

15.08.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beljić dvostruki strelac.

NAPREDAK NA PIRKETOV POGON: Odlična partija u Zucama vredna tri boda na otvaranju sezone!

Foto: FK Napredak Medoševac

U okviru prvog kola Beogradske zone na stadionu FK Zuce 2019 istoimeni sastav dočekao je ekipu Napretka iz Medoševca.

Svi uslovi za igru u Zucama podno Avale su bili idealni, odlično pripremljen teren, oko 150 navijača i igrači spremni da "oznoje" dresove.

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, mada su obe ekipe imale prilike za promenu rezultata. Domaći su bili konkretniji u prvom delu, ali je golman Marko Roksić u par navrata odličnim intervencijama čuvao svoju mrežu netaknutom. 

Mogli su gosti do prednosti pred sam odlazak na odmor, ali je udarac Beljića završio tik pored stative.

Drugo poluvreme bilo je dosta sadržajnije u odnosu na prvo, već u 51. minutu došlo je do promene rezultata. Sa oko 30-tak metara Bojan Beljić je uspeo da lobuje mladog golmana domaćih, Kačarevića, 1:0 za Napredak.

Nastavili su igrači oba tima sa ofanzivnom igrom, nizale su se prilike na obe strane, ali su do pogotka stigli opet gosti. U 68. minutu oboren je Stefan Gojković u kaznenom prostoru Zuca, Živkov pokazuje na belu tačku. Siguran realizator najstrožije kazne bio je Beljić, 2:0 za Napredak.

 

 

Pitanje pobednika i odlazak "tri boda" put Medoševca potvrđeni su u 88. minutu kada je mladi rezervista Ognjen Rankić na maestralnu asistenciju Jovanovića pogodio za 3:0. 

Domaćin je pred sam kraj meča pogodio za konačnih 3:1 u korist Napretka, strelac za Zuce bio je rezervista Stefan Trajković.

Zuce 2019 - Napredak (Medoševac) 1:3 (0:0)

Zuce 2019: Kačarević, Pršo, Rajković, Vojvodić (od 55' Ranđelović), Ivanović, Šimšić (od 68' Ranđelović), Milanović (od 57' Trajković), Čolić, Marković, Vuković, Marinković

Napredak: Roksić, Gojković, Stanojević (od 54' Stojanović), Pantović, Matić, P. Beljić (od 54' Marković), Marinković, Terzić (od 68' Mitrović), Mitrović (od 80' Rankić), B. Beljić, Stojković (od 80' Jovanović) 

U sledećem kolu Napredak dočekuje OFK Žarkovo, dok će ekipa Šušnjara ugostiti sastav Zuce 2019.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading