DOMAĆIN SIGURAN PRED ODLIČNOM PUBLIKOM: Mladost sa dva gola "ispratila" Slobodu put Donjeg Tovarnika!

Autor:

Sport

15.08.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su svi prisutni na stadionu šta da vide na ovom duelu.

DOMAĆIN SIGURAN PRED ODLIČNOM PUBLIKOM: Mladost sa dva gola "ispratila" Slobodu put Donjeg Tovarnika!

Foto: FK Mladost Bački Jarak

U okviru 1. kola Vojvođanske lige Jug na stadionu "Livadica" u Bačkom Jarku, domaći sastav Mladosti ugostio je ekipu Slobode iz Donjeg Tovarnika.

Tvrda, prava takmičarska utakmica viđena je u Bačkom Jarku, igrači oba tima su izašli iz napornih priprema, pa je dobro poznata floskula da su "noge i dalje teške". 

Prvo poluvreme proteklo je u borbenoj igri na obe strane, bez nekih ozbiljnijih prilika, što je dovelo do toga da se na odmor ode bez golova. Jedini "član" u sudijskoj beležnici bio je Milan Stanić, igrač Mladosti, koji je "požuteo" u 25. minutu zbog nesportskog ponašanja.

Ubrzo posle nastavka meča, oba trenera su izvršila po dve izmene sa ciljem da promene stvari na terenu i da dođu do ozbiljnijih prilika za vođstvo.

Na isteku sat vremena igre viđen je prvi pogodak, ubacio je loptu sa desne strane Željko Jokić, Najbolje se u kaznenom prostoru gostiju snašao Milorad Knežević koji glavom postiže pogodak za vođstvo domaćina, 1:0.

 

 

Pokušali su gosti da stignu deficit od jednog gola, zaigrali su ofanzivnije, ali je mreža mladog golmana Nemanje Pajfera ostala netaknuta.

Konačnih 2:0 za postavio je Milan Stanić u 83. minutu.

Mladost (Bački Jarak) - Sloboda (Donji Tovarnik) 2:0 (0:0)

Mladost: Pajfer, Jokić (od 76' Vejin), Jakovljević, Drinić, Đumić (od 53' Ćiković), M. Kovačević (od 87' O. Kovačević), Antonić (od 53' Mitrović), Erak, Stanić (od 87' Tekić), Knežević, Kovačević

Sloboda: Jagodić, Čolić, Kuburović, Stepanović, Barić, Milojević (od 83' Misojčić), Petrović (od 46' Pilipović), Đorđević, Đuričić, Stojanović, Perović (od 51' Vukotić)

Predstojećeg vikenda Sloboda ide na noge Slogi iz Temerina, dok sastav Mladosti gostuje Hajduku iz Beške.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading