DEBI ZAVRŠEN POBEDOM: Fudbaleri Morave velikim trudom i zalaganjem stigli do tri boda!

Autor:

Sport

15.08.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti stigli do počasnog pogotka pred kraj susreta.

DEBI ZAVRŠEN POBEDOM: Fudbaleri Morave velikim trudom i zalaganjem stigli do tri boda!

Foto: FK Morava Ribare

Proteklog vikenda započeta je nova sezona Pomoravske okružne lige, jedan od duela na otvaranju prvenstva odigran je između domaćeg sastava Morave (Ribare) i ekipe Mladost iz Tečića.

Povratnik u okružni rang, tim Morave je od prvog minuta zaigrao ofanzivno i nakon nekoliko prilika pred golom rivala, uspeo je da savlada golmana Antića. Na semaforu je stojao 12. minut kada je Đorđe Filić pogodio za 1:0.

Konsolidovali su gosti svoje redove nakon primljenog pogotka, zaigrali su organizovanije, ali nisu uspeli da dođu do ozbiljnije prilike za izjednačenje.

Dva minuta pred odlazak na odmor, u fudbalskim krugovima poznato kao "najgore vreme za primljen gol", David Urošević duplira prednost Morave, 2:0.

Republika

Foto: FK Morava Ribare

Zagrevanje igrača Morave

Za vreme desetominutnog odmora izvršena je po jedna izmena na obe strane, u nastavak meča bolje ulaze domaći i ubrzo dolaze do novog uvećanja vođstva.

Aleksa Milojević je pogodio u 47. minutu za 3:0, samo tri minuta kasnije Urošević svojim drugim pogotkom na meču uvećava prednost na 4:0.

"Ispratio" je Filić Uroševića, pa se i on u 66. minutu upisao po drugi put na listu strelaca, 5:0.

Trener domaćih je nakon novog uvećanja prednosti izvršio sve dostupne izmene, tempo igre je opao, utakmica se polako privodila kraju.

Počasni pogodak za goste postigao je Milan Jevtić u 86. minutu za konačnih 5:1.

Morava (Ribare) - Mladost (Tečić) 5:1 (2:0)

Morava: Stanojević (od 67' Mijatović), Stojković, Jeremić (od 46' Jovanov), N. Filić, Đokić (od 67' Vasić), Arsić (od 67' Radivojević), Đ. Filić, Nikolić, Mitić, Milojević, Urošević (od 59' Stanić)

Mladost: Antić, Ognjanović, Obradović, Pavlović, Nikolić, Rašić (od 59' Savić), Jevtić, Nikolić, Todorović, Milićević (od 46' Petrović), Vasić

U sledećem kolu Mladost dočekuje sastav Jedinstva iz Mijatovca, dok ekipa Morave gostuje timu GFK Tabane iz Jagodine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading