PRODAJNA NEDELJA 20.05. – 24.05.! Iskoristite povoljnosti: Kupite stan u Beogradu ili apartman na Jahorini tokom Prodajne Nedelje!

Autor:

Vesti

07.05.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompleks se ogleda visokim kvalitetom izgradnje, ventilisanom fasadom, funkcionalnim i prostranim terasama, ozelenjenim krovom i pogledom ka Košutnjaku ili Avali.

PRODAJNA NEDELJA 20.05. – 24.05.! Iskoristite povoljnosti:  Kupite stan u Beogradu ili apartman na Jahorini tokom Prodajne Nedelje!

Foto: Buena Vista - Scordia

Planirate li kupovinu stana na odličnoj beogradskoj lokaciji - Vidikovcu, sa panoramskim pogledom na Avalu u neposrednoj blizini Košutnjaka, škola, vrtića, supermarketa uz osigurano garažno mesto? Ili Možda razmišljate o kupovini apartmana na čarobnoj Jahorini, idealnom snežnom odredištu za sve uzraste, a sve to po sniženoj ceni?

Scordia International Properties organizuje Prodajnu Nedelju od 20.05. do 24.05.2024. godine u našem prodajnom prostoru u Sava Centru, na adresi Milentija Popovića br. 9.

Ova jedinstvena prilika pružiće vam mogućnost da kupite nekretninu po izuzetno atraktivnim cenama. Tokom Prodajne Nedelje nudimo posebne pogodnosti za naše dve lokacije: Buena Vista Residences, poslovno-stambeni kompleks na Vidikovcu u Beogradu, kao i kompleks Snežna Dolina na Jahorini, Bosna i Hercegovina.

Buena Vista Residences

Buena Vista Residences na Vidikovcu svojom lokacijom, pratećim sadržajima i visokokvalitetnim stanovima pruža sve uslove za bezbrižan život Vas i Vaše porodice. Ono što odlikuje ovaj stambeno-poslovni kompleks jeste i veličanstven pogled na Avalu, kao i neposredna blizina Košutnjaka.

Republika

Foto: Buena Vista - Scordia

 

Kompleks se ogleda visokim kvalitetom izgradnje, ventilisanom fasadom, funkcionalnim i prostranim terasama, ozelenjenim krovom i pogledom ka Košutnjaku ili Avali.

Sastoji se od 179 stambenih jedinica

 14 poslovnih prostora

251  garažnog mesta

Kao jedno od urbanistički bolje planiranih naselja u Beogradu, Vidikovac pruža veliki broj sadržaja potrebnih za ugodan život. U neposrednoj blizini kompleksa, nalazi se veliki izbor škola, vrtića, parkova, i supermarketa, uz odličnu povezanost gradskih linija sa drugim delovima grada kao što su Banovo brdo, Ada Ciganlija, Hipodrom..

Snežna Dolina

Jahorina tokom cele godine pruža prirodnu lepotu, kao i priliku da uživate u čistom planinskom vazduhu na nekoj od mnogobrojnih staza za šetnju. Za ljubitelje adrenalina nudi uzbudljive aktivnosti poput vožnje kvadova, zipline-a i paraglajdinga.

Republika

Foto: Legend Invest

 

 

Visokog kvaliteta izgradnje i završne obrade, apartmani kompleksa su dostupni u različitim strukturama.

Ovaj apartmanski kompleks centralno pozicioniran na Jahorini, ističe se jedinstvenom ponudom i nudi moderan i udoban ambijent. Sa izuzetnim stanovima, wellness centrom, restoranom i zatvorenim garažnim mestima, pruža potpun doživljaj planinskog života.

Sa ukupno 5 lamela i 454 apartmana različitih struktura, od studija do trosobnih jedinica, sa 239 garažiranih mesta u okviru kompleksa, garantovana je udobnost potrebna za pravi odmor.

Za više informacija i zakazivanje sastanka, molimo vas da nas kontaktirate na vreme kako biste iskoristili ovu priliku. Popust važi samo u periodu od 20.05.2024. do 24.05.2024. godine.

Ekskluzivni zastupnih prodaje:

Scordia International Properties

Sava Centar

Milentija Popovića 9, 11070 Novi Beograd, Srbija

+381 11 7887 788

+381 11 7887 888

office@scordiaproperties.rs

Broj u registru posrednika: 1620

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading