NIJE PUKLA NI JEDNA STRUNA: Krušedolu i Fruškogorcu po bod na premijeri nove sezone!

Autor:

Sport

14.08.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima domaćin za čime da žali, ali je mogao i gost do gola.

NIJE PUKLA NI JEDNA STRUNA: Krušedolu i Fruškogorcu po bod na premijeri nove sezone!

Foto: FK Krušedol

Letnja pauza je gotova, startovalo je prvenstvo Sremske lige proteklog vikenda, jedan od duela igran je u Krušedolu gde je istoimena ekipa ugostila sastav Fruškogorca iz Manđeloša.

Zaigrao je debitant u Sremskoj ligi pred svojim navijačima, što je u određenoj meri uticalo na samu igru igrača Krušedola što se videli o na terenu.

Imali su loptu u svom posedu domaći, stvarali su prilike na polovini Fruškogorca, ali kvalitetnog završnog udarca nije bilo. Najbolju priliku za promenu rezultata u prvom delu imali su fudbaleri Krušedola, nakon akcije Radakovića i Kulje, lopta je stigla do Vukovića koji je sam bio ispred golmana rivala, ali je njegov udarac završio na gornjem okviru gola.

U drugom delu gotovo identična slika na terenu, pokušavao je domaćin da stigne do gola, dok su gosti vrebali svoju priliku iz kontranapada.

Ređali su se napadi Krušedolaca, pokušavali su Vuković, Pavkov, i Katić iz daljine, glavom su pretili Distl i Grublješić, ali lopta nije htela u mrežu.

Sve promašaje domaćina mogli su gosti da kazne iz dve jako dobre prilike na polovini protivnika, ali je raspoloženi Bagaš uspeo da ukroti sve udarce.

Krušedol - Fruškogorac (Manđeloš) 0:0

Krušedol: Bagaš, Škrbić, Distl, Karas, Klajić, Pavkov, Gemeri (od 53' Katić), Radaković, Grublješić, Kulja, Vuković (od 75' Radulović)

Fruškogorac: Jović, Gajić (od 85' Kusić), Đukić, Grabić (od 67' Laćarac), Lužajić, Ristić, Trebovac, Jović (od 61' Vukojević), Vuletić, Ćorić, Trnić

Iz redova Krušedola su posle meča poručili: 

- Prvi bod za obe ekipe, ostaje nama žal što nismo došli do sva tri. Okrećemo se drugom kolu i gostovanju Salašu Noćajskom, današnjim gostima želimo sve najbolje u nastavku sezone i velika zahvalnost na fer i sportskoj igri. 

U sledećem kolu Krušedol gostuje ekipi Budućnosti iz Salaša Noćajskog, dok sastav Fruškogorca dočekuje LSK iz Laćarka.

BONUS VIDEO: 

 

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading