NOVA SEZONA, STARE NAVIKE: Radovićev het-trik na otvaranju prvenstva za trijumf Jezera!

Autor:

Sport

14.08.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poveli su igrači Kamenoresca, ali su domaći uspeli da preokrenu.

NOVA SEZONA, STARE NAVIKE: Radovićev het-trik na otvaranju prvenstva za trijumf Jezera!

Foto: FK Jezero 2017 Zlatari

Proteklog vikenda odigrani su mečevi prvog kola Druge rasinske okružne lige, jedan od duela igran je stadionu "Kraj jezera" gde je domaći sastav Jezera 2017 ugostio Kamenorezac 76 iz Dublja.

Otvorili su gosti bolje utakmicu, uvodni minuti meča pripali su njima i iz tog perioda su stigli do vođstva. Igrao se 12. minut kada je Nikola Đukić zatresao mrežu golmana Radovića, 1:0 za Kamenorezac.

Trgli su se domaći, zaigrali su dosta bolje u nastavku i do kraja poluvremena su uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist. Ivan Tomić je  glavom pogodio u 18. minutu za izjednačenja, dok je Marko Radović solo prodorom od centra terena stigao do pogotka, 2:1 u 31. minutu.

Republika

Foto: FK Jezero 2017 Zlatari

Radović nastavlja po starom

Prvi golgeter sastava Jezera u prošloj sezoni, Marko Radović u istom tonu je nastavio i od starta nove takmičarske godine. U 68. minutu duplirao je prednost svog tima svojim drugim pogotkom, da bi pet minuta kasnije "overio" het-trik, 3:1. 

Konačan rezultat susreta postavio je rezervista Dušan Vučković u 80. minutu, 5:1 za domaći tim.

Jezero 2017 (Zlatare) - Kamenorezac 76 (Dublje) 5:1 (2:1)

Jezero: Radović, Punoševac, Marković, Radenković (od 46' Vučković), Stevanović, Bogićević, Trošić (od 60' Milosavljević), Tomić, Miljković, Radović, Simić (od 83' Zbiljić)

Kamenorezac: Župac, Janković, Pecić, Stanojević, Simić (od 52' Jakovljević), Andrijašević, N. Đukić, F. Đukić, Blagojević, Bežanović, Erić

Nakon ranog vođstva gostiju, domaćin je preuzeo kontrolu nad utakmicom, raspoloženi Radović je pokazao da će i ove sezone biti "prva vedeta" tima.

U sledećem kolu Kamenorazac pred svojim navijačima igra sa sastavom Mladosti 1977 iz Garevine, dok će tim Jezera gostovati Vinogradaru iz Riljca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading