RADOVIĆ DONEO TRI BODA GAREVINI: Igrači Starog Trstenika nisu uspeli da iskoriste "poklon" Pajića!

Autor:

Sport

15.08.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su pola sata igrali sa igračem manje, ali su uspeli da sačuvaju prednost.

RADOVIĆ DONEO TRI BODA GAREVINI: Igrači Starog Trstenika nisu uspeli da iskoriste "poklon" Pajića!

Foto: FK Garevina

Proteklog vikenda počelo je prvenstvo Druga rasinske okružne lige, jedan od duela igran je na stadionu fudbalskog kluba Ribnik gde je ekipa Starog Trstenika ugostila sastav Garevine.

Odličan teren za igru omogućio je igračima oba tima da se pokažu u najboljem svetlu. Uvodnih 15 minuta pripali su domaćem sastavu, zapretili su igrači Starog Trstenika sa par udaraca, ali su uglavnom svi išli van okvira.

Zapretili su i gosti preko Petrovića i Savovića, ali promene rezultata u uvodnih pola sata igre nije bilo.

Igrao se 32. minut kada nakon kombinacije Ristića i Savovića, lopta dolazi do Vojkana Petrovića koji je elegantno šalje u nebranjeni deo mreže, 1:0 za goste.

Republika

Foto: FK Garevina

Slavlje gostiju rezultatom 2:1

Iskoristili su gosti pad koncentracije u redovima domaćina, i ubrzo su stigli do uvećanja prednosti. Akcija iz auta, lopta stiže do Petrovića koji između dva odbrambena igrača klizećim starom šalje loptu u mrežu, 2:0 za Garevinu. 

Nakon 15 minuta igre u nastavku, nepromišljen potez Nikole Pajića, igrača Garevine, "naterao" je glavnog sudiju Milićevića da mu pokaže crveni karton, gosti ostaju sa 10 igrača u polju. 

Preuzeli su inicijativu domaći, diktirali su tempo meča i u 78. minutu su stigli do jednog gola zaostatka, strelac za Stari Trstenik bio je Aleksandar Ivanović, 2:1.

Pritiskali su domaći do kraja meča, dok su gosti pokušavali da sačuvaju prednost, i u tome su na kraju uspeli. 

Stari Trstenik - Garevina 1:2 (0:2)

Stari Trstenik: N. Veškovac, Glidžić, D. Veškovac, Džatić, Ivanović, Vučić, Stojić, Alurović (od 76' Ristić), A. Veškovac, Simić, Đurković

Garevina: Živković, Tatić, Savović (od 87' Milanović), Petković, Savović, Ristić (od 46' Adžić), Pajić, Mijović (od 79' Drulović), Petrović, Karajović (od 57' Milićević), Vuletić

Iz redova gostujućeg tabora posle meča za naš portal izjavili su:

Raduje nas što su pojačanja bila na visokom nivou, naručito Darko Vuletić koji je utakmicu odigrao bez greške. Takođe, povratnik posle duge pauze Ristić odigrao je prvo poluvreme i bio jedan od boljih na terenu. Za igrača utakmice biramo Petrovića koji je sa dva pogotka nastavio tamo gde je stao prošle godine i pokazuje zašto je naš najbolji igrač. 

U sledećem kolu Stari Trstenik gostuje ekipi Mladosti iz Donjeg Katuna, dok Garevina dočekuje sastav Donjeg Kopanika.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading