CILJEVI SU JASNO POSTAVLJENI: Omladinac želi prvo mesto i plasman u viši rang!

Autor:

Sport

16.08.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promovisana su prva dva pojačanja za novu sezonu.

CILJEVI SU JASNO POSTAVLJENI: Omladinac želi prvo mesto i plasman u viši rang!

Foto: FK Omladinac Seone

Ima fudbalski klub Omladinac iz Seone odličnu sezonu iza sebe, ali to nije bilo dovoljno da se ostvari plasman u viši rang, sa istim ciljem se ekipa priprema i za predstojeću takmičarsku godinu.

Omladinac je u sezoni 22/23 prvenstvo Druge gradske lige Smederevo završio sa učinkom od deset trijumfa, jednog remija i pet poraza, što je bilo dovoljno za treću poziciju na tabeli. Jako loš start lige, gde su upisana tri vezana poraza u velikoj meri je "koštao" ekipu boljeg plasmana na tabeli. 

Igrački kadar Omladinca sa postizanjem radne temperature krenuo je prvog vikenda meseca avgusta, tom prilikom je odigran i prvi prijateljski meč, savladan je sastav Badljevice rezultatom 4:3 pred svojim navijačima, dok je proteklog vikenda na gostovanju satavu Ravni Gaj iz Malog Orašja upisan poraz, 3:1. Uprava kluba predstavila je ovih dana dva nova lica u igračkom kadru.

Iskusni Miljan Brkić (37) stigao je u Seone kako bi ojačao konkurenciju na poziciji golmana, očekuje se od njega da će uliti sigurnost zadnjoj liniji i da bude mentor mladom Popoviću. Brkić je prethodnih godinu dana bio član Godomina, pre toga je bio "jedinica" Drugovca, Badljevice i Petrijevca.

Nakon Brkića promovisan je i Đorđe Mitrović, mladi krilni napadač koji se već u prvoj pripremnoj utakmici pokazao u najboljem svetlu. Mitrović dolazi iz Radinca, pobedonosni gol na njegovom nezvaničnom debiju u dresu Omladinca pokazuje da je uprava odradila odličan posao njegovim dovođenjem. 

Što se tiče odlazaka, dugo povređeni Miloš Dodić je odlučio da pojača Podunavac, dok je Nenad Ristić zadužio opremu Badljevice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading