INTERNACIONALAC U BARIČU: Najveće pojačanje u istoriji kluba je zvanično predstavljeno!

Autor:

Sport

15.08.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Munje" udaraju na sve strane!

INTERNACIONALAC U BARIČU: Najveće pojačanje u istoriji kluba je zvanično predstavljeno!

Foto: FK Munja Barič

Reorganizacija Opštinske lige Obrenovac za predstojeću sezonu donela je velike novine, u trenutnoj grupi A takmiči se čak 15 ekipa, među njima nalazi se i fudbalski klub Munja iz Bariča.

Uprava kluba iz Bariča aktivna je na aktuelnoj transfer pijaci, prvi novajlija u redovima žuto-crnih bio je Nikola Jevđenović, nakon njega dres Munje zadužili su Dragan Đurić i Darko Šaša, ovih dana stigle su potvrde novih akvizicija za predstojeće prvenstvo.

Četvrti novajlija u redovima Munje je Aleksa Plvan (20), reč je o igraču koji može da pokrije više pozicija u veznom redu. Aleksa stiže iz redova Prve Iskre iz Bariča, gde je bio jedan od najboljih omladinaca prošle godine, već je nosio žuto-crni dres, tako da je dobro upoznat sa klubom i uslovima.

Peto pojačanje Munje, verovatno i najveće u istoriji kluba, Predrag Jović (36) je odlučio da karijeru nastavi u žuto-crnoj opremi. Jović je bio dugo želja uprave, posebno trenera, ali do dogovora nije došlo, sve do ovog prelaznog roka kada se sve poklopilo. 

Jović je provereni, superligaški fudbaler sa ogromnim iskustvom, protekle dve godine bio je član Progresa iz Ladovice, dok je pre toga branio boje Radničkog iz Obrenovca, Inđije, Kolubare, Radničkog iz Kragujevca... Deo karijere Predrag je proveo i van granica naše zemlje, tačnije na Malti gde je bio član Birkirkara, člana najjačeg ranga takmičenja u toj državi.

Dolazak Jovića jasno pokazuje ambicije kluba za predstojeće prvenstvo, uprava cilja visoki plasman i šansu da se nađe u višem rangu takmičenja.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading