SEVAJU MUNJE U BARIČU: Uprava je ispunila dve velike želje treneru Kamberu!

Autor:

Sport

08.08.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub ima visoke ambicije za predstojeću sezonu.

SEVAJU MUNJE U BARIČU: Uprava je ispunila dve velike želje treneru Kamberu!

Foto: FK Munja Barič

Grb kluba

Nije uspeo tim iz Bariča da stigne do plasmana u viši rang, ali ga to nije demotivisalo da nastavi sa radom tokom letnjeg perioda i da se krene ka istom cilju i u sledećoj takmičarskoj godini.

Fudbalski klub Munja je sezonu 22/23 u Opštinskoj ligi Obrenovac (grupa A) završio na petom mestu na tabeli (liga ima sedam klubova), sa učinkom od četiri trijumfa i osam poraza. Očekivanja za predstojeći šampionat su velika, što pokazuju i aktivnosti u aktuelnom letnjem prelaznom roku. Prvi novajlija u redovima žuto-crnih bio je Nikola Jevđenović, a nakon njega, do današnjeg dana stigla su još dva nova fudbalera.

Druga akvizicija uprave tima iz Bariča je Dragan Đurić, reč je defanzivcu koji se odlično snalazi na pozicijama štopera, ali i levog beka. Đurić dolazi iz redova Krtinske, kontakta sa upravom kluba je bilo i tokom zimskog prelaznog roka, ali tada nije došlo do dogovora. Čelni ljudi Munje nisu odustali od njegovog angažmana, probali su opet i sada je sve dogovoreno, trener Kamber je upravo bio jedan od onih koji je najviše insistirao na njegovom dolasku.

Treće pojačanje Munje u ovom prelaznom roku je Darko Šaša (27), brzonogi napadač koji se fantastično snalazi u situacijama 1 na jedan, a to bio jedan od problema prošle sezone, nakon čega je trener insistirao na doveđenje igrača takvog kalibra. Dugo su trajali pregovori, čak je i šef stručnog štaba, Kamber lično zvao Darka, i to je izgleda urodilo plodom. Šaša će u dresu tima iz Bariča nastupati u tandemu sa svojim kumom, što je sigurno bio jedan od razloga "lakšeg" dolaska.

Prvenstvo Opštinske lige Obrenovac počinje sledećeg vikenda, format lige je malo drugačiji u odnosu na prethodnu sezonu, pa sada ona broji 15 timova. Ekipa Munje šampionat otvara na gostovanju Poletu iz Grabovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading