PROVERENI TRENER OPET NA KLUPI CRVENO-BELIH: U prvom mandatu je doneo pehar za klupske vitrine, nadaju se da će isto učiniti i u predstojećoj sezoni!

Autor:

Sport

08.08.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promovisan je novi šef stručnog štaba.

PROVERENI TRENER OPET NA KLUPI CRVENO-BELIH: U prvom mandatu je doneo pehar za klupske vitrine, nadaju se da će isto učiniti i u predstojećoj sezoni!

Foto: Facebook.com

Glavni cilj za prethodnu sezonu je ispunjen, Polet je ostao član Druge južnobanatske lige i ostvaren je solidan plasman na tabeli.

Fudbalski klub iz Izbišta se već četiri vezane godine takmiči u istom rangu, pre toga je Polet bio redovan učesnik PFL-a, a imao je i izlet u trajanju od jedne sezone u zonskom rangu takmičenja. U prošlom prvenstvu ekipa je sa učinkom od deset trijumfa, četiri remija i 12 poraza stigla do plasmana na devetu poziciju na tabeli, što je svakako napredak imajući u vidu rezultate u prethodnih par godina. 

Za vreme letnje pauze uprava kluba je radila na unrapređenje svih selekcija u klubu, kako bi što spremniji, organizovaniji i uređeniji ušli u novu sezonu. Veliki akcenat u Izbištu je i na radu sa mlađim kategorijama, što će polako da pokaže rezultate i u ostalim, starijim selekcijama.

Što se tiče aktuelnog prelaznog roka, iz redova Poleta do sada nisu objavljenje zvanične informacije po pitanju dolazaka i odlazaka iz njihovih redova, ali je u toku jučerašnjeg dana odrađena promocija novog šefa stručnog štaba seniorskog tima.

Ljubiša Ilić - Vrabac, novi je trener prvog tima Poleta, ujedno će u klubu obavljati i i istu funkciju kod selekcije kadeta. Ilić je veliko i dobro poznato ime južnobanatskog fudbala, 35 godina proveo je popularni Vrabac na travnatim terenima tokom igračke karijere, gde važi za jednog od boljih golmana.

Republika

Foto: FK Polet Izbište

Trenerski duo Poleta

Ljubiša je već bio na klupi Poleta, ovo će biti njegov drugi mandat, za vreme prvog je stigao do titule šampiona PFL-a Pančeva u sezoni 2006/2007 i tada je tim iz Izbišta uveo u Vojvođansku ligu Istok, što je bio veliki uspeh.

Polet je dovođenjem proverenog, iskusnog, a pre svega dobro upućenog trenera sa stanjem u klubu dobio odličnu osnovu za predstojeće prvenstvo. Liga počinje poslednjeg vikenda meseca avgusta, a do tada će Ilić u saradnji sa upravom verovatno odraditi prelazni rok za izazove u novoj takmičarskoj godini. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading