JAČA SE NAPAD MALOŠIŠTA: Nakon odlaska Đorđevića, uprava je krenula u potragu za golgeterom!

Autor:

Sport

08.08.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva nova napadača zadužila su opremu kluba.

JAČA SE NAPAD MALOŠIŠTA: Nakon odlaska Đorđevića, uprava je krenula u potragu za golgeterom!

Foto: Facebook.com

lopta

Nakon sedan vezanih sezona u Zoni Centar, sastav iz Malošišta će u predstojećoj takmičarskoj godini biti član Nišavske okružne lige.

Promene za predstojeću sezonu započete su postavljenjem Ivana Milenkovića, dugogodišnjeg kapitena za predsednika kluba. Novi prvi čovek Malošišta je nakon sklapanje uprave, promovisao i Bobana Krstića u šefa stručnog štaba, a u dogovoru sa njim se krenulo u jačanje igračkog kadra. 

Što se tiče igračkog kadra, u dosadašnjeg toku prelaznog roka stigli su Aleksandar Jovanović (22) i Luka Petković, radi se o igračima koji su već nosili dres Malošišta i koji će započeti svoj ponovni mandat u dresu ekipe. U toku jučerašnjeg dana promovisana su još dva nova lica u igračkom kadru Malošišta. 

Kristijan Jovanović (22) treće je pojačanje Malošišta za aktuelni prelazni rok, reč je o igraču koji takođe spada u redove povratnika. Jovanović igra na poziciji napadača, prethodnih godinu dana bio je član Ozrena iz Sokobanje, pre toga je branio boje Dobriča iz Bresta i Kopernikus-Železničara iz Niša. 

U kasnim večernjim satima jučerašnjeg dana uprava kluba je obradovala svoje navijače još jednim pojačanjem. Marko Grujić (23), mladi, ali iskusni napadač odlučio je da nakon Novoselca zaduži opremu Malošišta. Reč je o fudbaleru koji je u protekloj sezoni Prve niške lige mrežu rivala zatresao čak 20 puta, što je i te kako zavidna statistika.Grujić je kroz karijeru nastupao za Radnički iz Niša i Pirota, zemljoradnik i Žitorađu, dok je u proteklom periodu bio član svog matičnog kluba, Novoselca.  

Posle odlaska Vladice Đorđevića iz redova Malošišta, uprava kluba je "ciljala" poziciju napadača, jer je tu konkurencija bila nešto slabija, i iz tog razloga je ta pozicija ojačana sa dva nova lica. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading