POTVRDA VISOKIH AMBICIJA: Dogovorena je saradnja sa bivšim fudbalerom OFK Beograda!

Autor:

Sport

08.08.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova uprava radi punom parom.

POTVRDA VISOKIH AMBICIJA: Dogovorena je saradnja sa bivšim fudbalerom OFK Beograda!

Foto: Facebook.com

"Sveža krv" u svim sferama društva donosi dobre rezultate, pa je tako i u fudbalu, nova lica u upravi tima iz Valjevske Kamenice vredno rade da bi ekipa što spremnija ušla u predstojeće prvenstvo.

Iskusni čuvar mreže, Borko Teodosić (37) bio je prva akvizicija uprave za predstojeće prvenstvo, nakon njega opremu Mladosti obukli su Darko Đokić (37), Aleksandar Stanković (32) i Nenad Martać (40).

Potvrda visokih ambicija za predstojeće prvenstvo stigla je i promocijom najnovijeg pojačanja u redovima Mladosti. Dragan "Gale" Šumanski odlučio je da obuče opremu tima iz Valjevske Kamenice i da u narednom periodu zajedno sa saigračima krene ka ispunjenu ciljeva.

Republika

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Dragan "Gale" Šumanski

Šumanski iza sebe ima zaista impresivna imena klubova u kojima je nastupao, branio je boje između ostalo Budućnosti iz Valjeva, OFK Beograda, Radničkog iz Obrenovca, Bežanije, Radničkog iz Valjeva i Radničkog iz Koceljeve. Dragan je zbog privatnih obaveza napravio pauzu od fudbala, i sada je odlučio da se vrati Mladost gde želi da rehablituje svoju karijeru.

Već na prvoj pripremnoj utakmici najnovija akvizicija uprave Mladosti je pokazala da će biti veliko pojačanje za novu sezonu, i pored toga što je tim iz Valjevske Kamenice u tom meču poražen rezultatom 2:0, popularni Gale je pružio odličnu partiju. 

Početak prvenstva Gradske lige Valjeva se očekuje drugog vikenda meseca avgusta, pa trener Mladosti ima sasvim dovoljno vremena da uklopi sve pristigle novajlije i da se ekipa spremi za takmičarske mečeve.

BONUS VIDEO: 


  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading