BASKE SE VRAĆA KUĆI PO TREĆI PUT: Polet je nakon dužeg vaganja rešio pitanje "jedinice"!

Autor:

Sport

08.08.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična karijera Bašića nastavlja se u Novim Karlovcima.

BASKE SE VRAĆA KUĆI PO TREĆI PUT: Polet je nakon dužeg vaganja rešio pitanje "jedinice"!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Treća sreća u Poletu

Prošlogodišnji šampion Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) i novi član Sremske lige na transfer pijaci bira samo "ono najbolje".

Prvi novajlija u redovima Poleta bio je Aleksandar Sokolović (Jadran Golubinci), nakon njega stigli su Dragan Djanis, Bogdan LukačMilan Jerković i Stefan Krkobabić. Sva navedena pojačanja su fudbaleri koji zauzimaju pozicije "u polju", dok je uprava od starta prelaznog roka tragala za "jedinicom", ali je i to pitanje rešeno u toku današnjeg dana.

Izbor za golmansku poziciju pao je na Želimira Bašića (42) koji već bio u Novim Karlovcima i ovo će biti njegov treći mandat u dresu kluba. Reč je o čuvaru mreže koji je branio boje mnogih klubova širom Srbije, a imao je par izleta i van granica naše zemlje, u prethodnom periodu bio je član Donjeg Srema iz Pećinaca. Popularni Baske je od ove sezone i trener golmana u srpskoligašu, Slovenu iz Rume. 

Republika

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Bašić Želimir

Bašić je između ostalog u karijeri bio član Donjeg Srema, Slovena iz Rume, 1. Maja, Mladosti (Buđanovci), Donjeg Petrovca i Jadrana iz Golubinaca. Povodom njegovog trećeg mandata u dresu Poleta iz kluba su poručili:

- U dva navrata je Baske čuvao naš gol, i to veoma uspešno, pa se nadamo da će tako biti i ovaj put. Nekoliko puta je isticao kako mu u njegovoj bogatoj karijeri nigde nije bilo lepo kao u Sasama, i da naš klub na neki specifičan način smatra svojom drugom kućom, tako da slobodno možemo reći "Dobrodošao kući Baske"!

Prvenstvo Sremske lige počinje predstojećeg vikenda, prvi izazov u novom rangu za Polet biće gostovanje ekipi Graničara iz Kuzmina, utakmica je zakazana za nedelju, 13. avgust od 17 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading