PODRHTAVA TLO U NOVIM KARLOVCIMA: Triling ozbiljnih pojačanja je obukao dres Poleta!

Autor:

Sport

28.07.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Džek pot" prelaznog roka.

PODRHTAVA TLO U NOVIM KARLOVCIMA: Triling ozbiljnih pojačanja je obukao dres Poleta!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Šampionski tim se polako nadograđuje za nova iskušenja. 

Republika

Uprava kluba se sprema za takmičarsku godinu koja ih očekuje u Sremskoj ligi, prelazni rok Polet je otvorio dovođenjem Aleksandra Sokolovića koji je u prethodnom periodu nosio dres Jadrana iz Golubinaca. 

Dragan Djanis druga je akvizicija uprave Poleta, i sa ovim potezom jasna je namera čelnih ljudi kluba da podmladi ekipu. Djanis je dete kluba, koji je kao pionir otišao u Inđiju, posle toga je branio boje Feniksa iz Stare Pazove, dok je poslednjih godinu dana bio član Železničara iz Inđije. Najbolje se snaalzi na poziciji štopera, ali mu nisu strani zadaci i na mestu desnog beka, po potrebi može da "zakrpi" još neke uloge na terenu. 

Serija predstavljenih novajlija nastavljena je promocijom Bogdana Lukača (27) koji je prethodnih šest meseci bio član Dunava iz Starih Banovaca i tamo je po mnogima bio jedan od najboljih igrača u drugom delu prvenstva. Kroz karijeru je bio član Železničara iz Inđije, Ljukova, Donjeg Srema, Kupinova i Srema iz Jakova. Lukač se najbolje snalazi na poziciji krila, a karakterišu ga eleganti potezi prilikom golova i asistencija.

Paket dosadašnjih akvizicija uprave šampiona zatvara Milan Jerković (37), reč je o prošlogodišnjem šampionu Sremske lige koji je stigao do pehara u dresu Jadrana iz Golubinaca. Jedan od bitnijih mečeva u kojima je učestvovao popularni "Jera" i koje je rešio bio je sa Hajdukom iz Beške kada su svi prisutni aplaudirali. Dolazak Jerkovića u Polet je sigurno jedno od najvećih pojačanja u prethodnih par godina, od njega se očekuje da pre svega svojim znanjem i iskustvom doprinese što boljim partijama svih saigrača, a naravno i da svojom magijom obraduje simpatizere kluba.

Dosadašnjim prelaznim rokom mogu biti svi zadovoljni u redovima Poleta, uprava je pokazala da je ozbiljno shvatila predstojeće prvenstvo i da ne planira da klub ima epizodnu ulogu u višem rangu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading