DISKVALIFIKACIJA HOLANDIJE PROMENILA SVE: Dva jaka "UDARCA" za Teya Doru pred FINALE Evrovizije!

Autor:

Zabava

11.05.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove promene na kladionicama nakon oštre odluke organizatora Evrovizije, naša predstavnica pala!

DISKVALIFIKACIJA HOLANDIJE PROMENILA SVE: Dva jaka "UDARCA" za Teya Doru pred FINALE Evrovizije!

Foto: Tanjug/AP Jessica Gow/TT News Agency via AP

Nakon diskvalifikacije predstavnika Holandije, Josta Klajna, stanje na ovogodišnjoj Evroviziji se iz korena promenilo. Odluka organizatora da izbace Klajna izazvala je potpuni haos u areni Malme, što je prvi put u istoriji takmičenja da se nešto slično desilo. Osim što je promenjen redosled nastupa, došlo je i do značajnih promena na kladionicama.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, Pixabay.com

Holandija diskvalifikovana sa Evrovizije

Nakon odluke organizatora, redosled nastupa na večerašnjem finalu je izmenjen, što je direktno uticalo na sve finaliste koji su bili posle Holandije. Tako će Srbija, koja je trebalo da nastupi pod rednim brojem 16, sada nastupiti pod brojem 15. Ova promena poremetila je pripreme svih učesnika, uključujući i srpsku predstavnicu Teya Doru.

Republika

Foto: Youtube.com/printscreen/Eurovision Song Contest

Teya Dora pala na poslednje mesto

Nakon diskvalifikacije Josta Klajna, stanje na kladionicama se drastično promenilo. Srbija je, prema proračunima, pala na poslednje mesto na listi, sa procenjenim manje od 1 posto šansi za pobedu. Ovaj neočekivani preokret dodatno je uzburkao takmičenje i unosi dodatnu neizvesnost u večerašnje finale.

Ove dramatične promene na Evroviziji definitivno će uticati na ishod takmičenja i ostaviti neizbrisiv utisak na istoriju ovog prestižnog muzičkog događaja.

Republika

Foto: printscreen

Teya Dora deli poslednje mesto sa Luksemburgom

Inače, u saopštenju organizatora Evrovizije se navodi da je ponašanje Josta Klajna prema članu tima smatrano kršenjem pravila takmičenja. Podsetimo, švedska policija istraživala je žalbu ženskog člana produkcijske ekipe posle incidenta nakon njegovog nastupa u polufinalu, u četvrtak uveče.

- Želimo jasno da razjasnimo da je, suprotno nekim medijskim izveštajima i spekulacijama na društvenim mrežama, ovaj incident nije uključivao nijednog drugog izvođača ili člana delegacije.

Vodimo politiku nulte tolerancije prema neprikladnom ponašanju na našem događaju i posvećeni smo obezbeđivanju sigurnog i bezbednog radnog okruženja za svo osoblje na Konkursu.

U svetlu toga, ponašanje Josta Klajna prema članu tima smatra se kršenjem pravila takmičenja.

Veliko finale 68. Takmičenja za Pesmu Evrovizije sada će se nastaviti sa 25 učesnika - stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading