NEVEROVATNI TRANSFERI U SASAMA: Ni srpskoligaška ponuda nije bila dovoljna da bi se odbio poziv Poleta!

Autor:

Sport

31.07.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašan tim se okuplja..

NEVEROVATNI TRANSFERI U SASAMA: Ni srpskoligaška ponuda nije bila dovoljna da bi se odbio poziv Poleta!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Svima je dobro poznata izreka da se dobitna kombinacija ne treba menjati, ali nadogradnja je poželjna, i upravo to se radi sa igračkim kadrom u Novim Karlovcima.

Republika

Prošlogodišnji šampion Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) i novi član Sremske lige aktivan je na letnjoj transfer pijaci. Prvi novajlija u Novim Karlovcima bio je Aleksandar Sokolović (Jadran Golubinci), nakon njega stigli su Dragan Djanis, Bogdan Lukač i Milan Jerković.

U redove "žute podmornice" juče je stigao peti novajlija, reč je o Stefanu Krkobabiću (26). Popularni "Krka" je fudbaler na kojeg ne treba pretereno trošiti reči, dovoljno je samo videti njegov CV i adrese na kojima je kroz karijeru nastupao. Stefan je proteklih godinu dana bio član Radničkog iz Nove Pazove, pre toga je branio boje Jedinstva iz Stare Pazove, Dunava (Stari Banovci), Dinama 1945 iz Pančeva i Budućnosti iz Dobanovaca.

Republika

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Stefan Krkobabić - Krka

Najnovija akvizicija uprave igra na poziciji veznog igrača i sigurno će biti od velike koristi Poletu. Stefan je imao veliki broj ponuda, jedna je čak bila i iz Srpske lige, ali kad je popularni "Jera" zadužio dres "žute podmornice", više nije bilo dileme. Godinama ova dva fudbalera sarađuju na malom fudbalu, pa se u Novim Karlovcima nadaju da će se perfektna saradnja nastaviti i na travnatom tepihu.

Stefan Krkobabić i Milan Jeremić (koji je dres Poleta zadužio pre samo par dana), na parketu nose dres SU Futsal iz Nove Pazove, i to je veza koja je u ovom transferu bila presudna. 

Iz kluba su kratko povodom dolaska Krkobabića poručili da ovo nije kraj pojačanjima, da je Polet i dalje na tržištu i da se traže fudbaleri koji će dodatno ojačati, sada već solidno jak igrački kadar. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading