U ŠOPIĆU SVE PO STAROM: Triling proverenih novajlija za napad na viši rang!

Autor:

Sport

31.07.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se sprema Šumadija za povratak u zonu.

U ŠOPIĆU SVE PO STAROM: Triling proverenih novajlija za napad na viši rang!

Foto: FK Šumadija Šopić

Uprava kluba iz Šopića radi punom parom kako bi igrački kadar bio što jači za predstojeću sezonu.

Republika

Prvi novajlija u redovima Šumadije bio je Rastko Sofrenić, koji je u prethodnom periodu branio boje Šušnjara, iz istog tima se u novu sredinu preselio i Uroš MitrovićBojan Rajković je bio treće pojačanje u Šopiću, on je dres Crvene zvezde (MML), zamenio za zelene boje. Nakon Rajkovića stigao je i Petar Petrović, koji će karijeru nastaviti u istoj ligi, jer je prethodno bio član Strelca iz Mislođina. 

Serija pojačanja nastavljena je dolaskom Milana Spasića (31), koji dolazi iz redova Lokomotive iz Beograda. U karijeri je branio boje velikog broja klubova, bio je član Sinđelića, Leštana, Balkana, 1. Maja iz Rume, Grafičara, IMT-a, Mladog Radnika iz Požarevca, Srema iz Jakova i Zemuna. Spasić pokriva poziciju napadača na terenu, i sigurno će dati veliki doprinos u napadu na Beogradsku zonu.

Sledeće novo ime u dresu Šumadije, koje je uprava zvanično potvrdila na društvenim mrežama je Nemanja Ratković (30) koji dolazi iz redova prošlogodišnjeg šampiona Prve beogradske lige (grupa C), ekipe Kaluđerice. Ratković je odličan fudbaler koji pokriva više pozicija u ofanzivnoj liniji tima, kroz karijeru je uglavnom bio član timova iz Beograda.

Seriju predstavljenih pojačanja zatvorio je Dragan Radojević (30) koji dolazi iz redova Strelca iz Mislođina, u karijeri je branio boje Radničkog iz Obrenovca, Stepojevac Vage, Lokomotive (Makiš), Borca iz Ostružnice. Radojević je igrač sa srpskoligaškim iskustvom i imaće veliki doprinos u napadu na sam vrh tabele.

Dosadašnjim aktivnostima na "transfer pijaci" ambicije uprave su svima jasno poznate, Šumadije će pokušati da se domogne pozicije koja vodi u viši rang, čiji je član bila do pre dve sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading