PROMETNO U BATOVCU: Igrački kadar je već sada pretrpeo velike promene!

Autor:

Sport

31.07.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj odlazaka i dolazaka u dosadašnjem toku prelaznog roka.

PROMETNO U BATOVCU: Igrački kadar je već sada pretrpeo velike promene!

Foto: FK Batovac

Jako uzbudljivo i turbulentno leto odvija se u redovima sportskom kolektiva iz Batovca. 

Republika

Plasmanom na tabeli, fudbalski klub Batovac je u prošloj sezoni obezbedio baraž za opstanak u Braničevskoj okružnoj ligi, u istom je upisao minimalni poraz, i time je sebe odveo u niži rang. Međutim, nakon odustanja timova od takmičenja u okružnom rangu, tim je izašao na tender i uspeo je da za zelenim stolom obezbedi takmičenje u okrugu i za takmičarsku 23/24 godinu. 

Pre nedelju dana uprava kluba je obavestila svoje simpatizere da je igrački kadar pretrpeo velike promene. Dres Batovca razdužili su Lazar Stojanović (Železničar Smederevo), Zoran Crni (Sloboda Lipe), Lazar Stanojević (Borac Zabela), Igor Milošević (Sloboda Lipe), Stevan Pajić, Marko Pavlović (Sloboda Lipe), Predrag Savić (Moravac Dragovac), Ivan Dimitrijević, Jovan Stanojević (BSK Brežane), Marko Radovanović (Sloboda Lipe) i Stefan Cvejić.

Odlazak čak 11 igrača "naterao" je čelne ljude kluba da se aktiviraju na transfer pijaci i da se krene sa dovođenjem igrača koji će činiti igrački kadar za predstojeće prvenstvo. Na listi dosadašnjih predstavljenih novajlija nalaze se Jovan Živković (KFK Ravna Gora), Nemanja Krupešin (Radnički Novi Beograd), Dario Vuković (Vojvoda Milenko Kličevac), Aleksandar Nikolić (Mlava Bratinac), Nikola Živojinov (Vihor Maljurevac) i Oliver Savić.

Republika

Foto: FK Batovac

Novi kapiten tima - Vladimir Radisavljević

Na zvaničnom profilu kluba, pored promocije šest novih igrača, stigla je i informacija o promociji kapitena za predstojeće prvenstvo. Uprava je u dogovoru sa trenerom odlučila da ta čast pripadne Vladimiru Radisavljeviću, koji spada u kategoriju "dete kluba". Od ponovnog osnivanja Batovca, novi "šef" igračkog kadra je iz sezone u sezonu pružao sve bolje i bolje partije, što je nateralo mnoge ekipe da pošalju ponudu na njegovu adresu, ali je on iste glatko odbijao.

Trenutni bilans prelazni roka u Batovcu je "minus pet", pa se u narednom periodu može očekivati još novih lica, opstanak u okružnom rangu je "na sreću", a u upravi žele da se ishod nedavno završenog prvenstva više ne ponavlja u njihovim redovima.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading