DOBRO POZNATO LICE NA TERENIMA MFL-A: Dres Šantarovca je zadužio i drugi novajlija u aktuelnom prelaznom roku!

Autor:

Sport

08.08.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskustvo neće manjkati u redovima plavih.

DOBRO POZNATO LICE NA TERENIMA MFL-A: Dres Šantarovca je zadužio i drugi novajlija u aktuelnom prelaznom roku!

Foto: FK Šantarovac

Fudbalski klub Šantarovac je osvajanjem šeste pozicije u Međuopštinskoj ligi Sever, u prošloj sezoni napravio napredak u odnosu na pre dve godine kada je ekipa stigla do devetog mesta na tabeli. 

Uprava kluba je nakon završenog prvenstva krenula sa organizacijom turnira u malom fudbalu, a nakon istog je krenula sa aktivnostima u letnjem prelaznom roku. Prvi je dres Šantarovca u letnjem prelaznom roku zadužio Marko Ristić (37), provereni odbrambeni igrač koji se vraća u svoje selo, gde je već igrao u plavim bojama.

Nakon Ristića, ubrzo je stigla potvrda iz kluba da je dogovorena saradnja sa još jednim novajlijom. Vladan Danković (38), iskusni fudbaler koji je nastupao u dosta ekipa Međuopštinske lige. Proteklih godinu dana Danković je branio boje Morave (Rajkinac) sa kojom je nastupao u Opštinskoj ligi Jagodina.

Republika

Foto: FK Šantarovac

Vladan Danković

Kroz karijeru Danković je bio član Morave (Ribare), PSS-a 192, Kolara, Osaonice (Bagrdan), Lipara (Donji Račnik) i Hajduka iz Miloševa. Vladan je fudabler koji je dobro upoznat sa uslovima u ligi, i sigurno će dosta značiti Šantarovcu u novoj sezoni.

Dolaskom Dankovića ekipa je dobila na iskustvu, pre njega je stigao i Ristić koji takođe ima velikog iskustva, a u narednim danima se može očekivati potvrda saradnje sa još par imena. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading