RADNO U RUMI NA SVIM POLJIMA: Mozaik je sklopljen, Sloven je spreman za Srpsku ligu!

Autor:

Sport

08.08.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jača se igrački kadar, ali i stručni štab trenera.

RADNO U RUMI NA SVIM POLJIMA: Mozaik je sklopljen, Sloven je spreman za Srpsku ligu!

Foto: FK Sloven Ruma

Zahvaljujući iznenadnoj odluci FK Bratstvo 2019 iz Prigrevice, šampiona Vojvođanske lige Sever, da odustane od takmičenja u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala, Rumljani su dobili priliku da nakon decenije i po ponovo budu deo vojvođanske grupe srpkoligaškog karavana.

Uprava kluba je shvatila ozbiljno priliku da se takmiči u Srpskoj ligi Vojvodina i sa tim u vezi krenula je sa jačanjem igračkog kadra za predstojeće prvenstvo. U dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka dres Slovena zadužili su Branislav Krompić, Nenad Stojisavljević, Milivoje Marinković, Nikola Radović, Aleksandar Radišić i Dragan Perošević

Sledeći nojvalija u igračkom koji je stigao u Brokovačku dolinu bio je Aleksa Kuljanin (19), reč je o mladom i perspektivnom igraču koji je karijeru započeo u beogradskom Partizanu, kasnije je bio član Loznice, 1. Maja iz Rume i Inđije gde je stigao do prvog tima i odakle dolazi u redove Slovena. 

Uprava tima iz Rume je pre par dana potvrdila još jednog novajliju, ali ovoga puta u stručnog štabu. Dete Slovena, Želimir Bašić nekoliko puta je stizao u Dolinu kao golman, a sada će njegova funkcija biti drugačija. Bio je Bašić golman internacionalnog kalibra, ali je sada odlučio da se fudbalom bavi u drugoj funkciji, on će u predstojećem periodu biti trener golmana u novom srpskoligašu.

Prvenstvo Srpske lige počinje već predstojećeg vikenda, Sloven na otvaranju šampionata dočekuje ekipu Bečeja 1918, utakmica je zakazana za subotu, 12. avgust od 17 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading