BORAC OPET PALI MOTORE: Potvrđen je šef stručnog štaba, kao i sastav igračkog kadra za predstojeću sezonu!

Autor:

Sport

15.08.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti, klub se vraća u takmičarski ritam!

BORAC OPET PALI MOTORE: Potvrđen je šef stručnog štaba, kao i sastav igračkog kadra za predstojeću sezonu!

Foto: FK Borac Klenak

Završio je "sa fenjerom" tim iz Klenka sezonu 21/22 u Sremskoj ligi, došlo je do selidbe u Međuopštinsku ligu, ali je klub odlučio da odustane od takmičenja i da "odmori" jednu godinu.

Leta prošle godine, igrački kadar Borca se nakon saznanja o odustajanju od takmičenja "rasipao", veliki broj perspektivnih igrača je razdužio opremu kluba, a tvrdnja da je tim stvarno bio kvalitetan potvrđena je i rezultatima koji su ti fudbaleri postigli u protekloj sezoni. Marko Pjevac i Dalibor Samardžić su odmah u nastavku svoje igračke karijere ostvarili plasman u viši rang, Pjevac sa Hrtkovcima, a Samardžić sa Hajdukom Stankom iz Crne Bare.

Republika

Foto: FK Borac Klenak

Spreman je Borac za nove izazove

U toku jučerašnjeg dana je stigla zvanična informacija iz kluba da se Borac prijavio za takmičenje u predstojećoj sezoni i da će se takmičiti u Opštinskoj ligi Ruma-Irig, čiji je član bio poslednji put 2013. godine, kada je stigao do pehara i plasmana u viši rang.

Tim iz Klenka je obelodanio da je za šefa stručnog štaba postavljen Milan Matić - Miksi, igrački kadar pretežno čini omladina iz sela, uz par iskusnijih igrača koji će biti tu kako bi u mlađe usmerili na pravi put.

Put Borca neće biti lak, Opštinska liga startuje početkom meseca septembra, do tada će Matić imati prilike da kroz prijateljske utakmice spremi svoje igrače za najviše ciljeve, jer su isti postavljeni odmah po ponovom aktiviranju kluba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading