BODOVI IDU U PARAGE: Duel dva tima Budućnosti pripao gostujućem sastavu!

Autor:

Sport

16.08.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je promašio penal pri minimalnoj prednosti rivala.

BODOVI IDU U PARAGE: Duel dva tima Budućnosti pripao gostujućem sastavu!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru 1. kola nove sezone PFL-a Sombor, proteklog vikenda odigran je susret u Mladenovu između domaćeg sastava Budućnosti i njegovog imenjaka iz Paraga.

Duel dva tima koji se jako dobro poznaju, jer već pet sezona igraju u istom rangu takmičenja, počeo je klasičnim odmeravanjem snaga, nakon čega su krenuli ofanzivni naleti.

Igralo se borbeno na obe strane, što je rezultiralo i javnim opomenama, u prvom poluvremenu su pokazana četiri žuta kartona.

Na isteku pola sata igre, nakon sjajno izvedenog kornera na lopti se najbolje snalazi Nemanja Jelić koji je šalje u mrežu domaćina, 1:0 za goste. 

Do odlaska na odmore promene rezultata nije bilo. Za vreme pauze treneri nisu ništa menjali, istih 11 je izašlo na teren na obe strane.

Republika

Foto: FK Budućnost Parage

Gosti trijumfom otvaraju sezonu

U 53. minutu gosti zbog drugog žutog kartona Slobodana Živića ostaju sa 10 igrača u polju, pored toga sastav iz Mladenova dobija priliku da "sa kreča" dođe do izjednačenja, ali se tu "pitao" i golman gostiju. Odlično je intervenisao Boris Ivanović, i time je sačuvao svoju ekipu sigurnog pogotka, rezultat je i dalje 0:1. 

Pokušali su domaći da iskoriste brojačnu prednost, ali je ista anulirana kada je u 58. minutu njihov igrač, Aleksandar Antonić dobio direktan crveni karton. Samo tri minuta kasnije gosti dolaze do uvećanja prednosti, Jovan Stojković pogađa mrežu Bojanića, 2:0 za Parage. 

Izvršio je trener domaćin tri izmene, ubrzo je "dodao" još dve, što je ispratio i šef stručnog štaba gostiju.

U završnici susreta domaći koriste pad koncentracije u redovima gostiju i preko Miloša Jurčevića uspevaju da prepolove prednost rivala, 2:1.

Gostujući rezervista, dino Gajdobranski stavlja tačku na meč u 95. minutu pogotkom za 3:0. 

Budućnost (Mladenovo) - Budućnost (Parage) 1:3 (0:1)

Budućnost M: Bojanić, Gajdobranski, Popović (od 75' Marčeta), Antonić, Kopanja, Rađenović (od 75' Vićentijević), Bukvić (od 65' Meseldžija), Bošnjak, Jurčević, Zeljko (od 65' Sekulić), Batinica (od 65' Bukvić)

Budućnost P: Ivanović, Radaković (od 70' Gajdobranski), Pajkanović, Jelić, Stojković (od 83' Tegeltija), Kovačević, Jelić (od 75' Popov), Kulić, Živić, Trivunović, Stokić

U sledećem kolu u Parage gostuje Rusin (Ruski Krstur), dok sastav iz Mladenova ide na noge Poletu iz Karavukova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading