DRAMA NA LINIJI BEOGRAD-PRIJEPOLJE: Dečak se izgubio u vozu, ostao sam - vagonom se prolamali krici!

Autor:

Vesti

07.05.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panika je brzo zavladala, uzvikivanje i vrisak, ali voz nije mogao odmah stati.

DRAMA NA LINIJI BEOGRAD-PRIJEPOLJE: Dečak se izgubio u vozu, ostao sam - vagonom se prolamali krici!

Foto: pixabay.com

Uobičajena vožnja vozom od Prijepolja do Beograda naglo je postala scena dramatičnog preokreta kada se jedno dete, prateći svoju punoletnu sestru zbog gužve, našlo unutar voza dok je sestra hitno potrčala po voznu kartu. Nesrećni niz događaja pokrenuo se brže nego što su mogli zamisliti - dok je voz već počeo polako da se udaljava od stanice, dete je shvatilo da je razdvojen.

Sedmogodišnje dete, koje je pratila njegova punoletna sestra zbog gužve, nenamerno je ušlo u voz dok je sestra trčala po kartu. Kada je voz krenuo, dečak je shvatio da je odvojen od sestre nakon par minuta vožnje.

Panika je brzo zavladala, uzvikivanje i vrisak, ali voz nije mogao odmah stati.

Međutim, uz pomoć brze reakcije i koordinacije sa lokalnom policijom, roditelji su ubrzo obavešteni o situaciji. Dok je voz nastavljao svoj put prema Beogradu, dete je ostalo samo, suočeno sa nepoznatom situacijom, dok je njegova sestra, preplavljena brigom i panikom, očajnički pokušavala stići do Kosjerića kako bi ponovo bila sa svojim bratom.

Nažalost, iako je sestra dala sve od sebe, nije uspela stići do Kosjerića pre voza.

Dečak je vozom putovao sve do Beograda.

Ova nezgoda, iako na kraju sa srećnim završetkom, služi kao podsetnik na važnost pažnje i brige prilikom putovanja, posebno kada su deca u pitanju. Iako su situacije poput ove retke, one nas podsećaju na nepredvidive izazove koji mogu pratiti svako putovanje, ali i na snagu zajedničke akcije i brze reakcije koja može učiniti razliku između panike i sigurnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading