TRANSFER BOMBA: Palančani u novu sezonu ulaze osetno pojačani - "kolonijaši" ciljaju šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.08.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Koloniju stiže iskusni fudbaler prošlosezonskog šampiona.

TRANSFER BOMBA: Palančani u novu sezonu ulaze osetno pojačani - "kolonijaši" ciljaju šampionski pehar!

Foto: FK Radnik Smederevska Palanka

Fudbaleri Radnika iz Smederevske Palanke prethodnu sezonu u okviru Podunavske okružne lige okončali su sa skorom od 16 pobeda, tri remija i 11 poraza, što je bilo dovoljno za vioku treću poziciju na tabeli, ali i čak 34 boda zaostatka u odnosu na šampiona, OFK Napredak iz Markovca.

U novu sezonu popularni "kolonijaši" ulaze "bogatiji" za potpisani poslovno-tehnički ugovor sa južnokorejskom kompanijom "Kjungšin kejbl", a pred sam start nove takmičarske godine, klub je doveo i pojačanje u igračkom kadru.

Kako prenosi portal "Sport026.rs" novi član Radnika postao je Nemanja Nikolić.

Reč je o tridesetdvogodišnjem fudbaleru koji je prethodne sezone bio jedan od nosilaca igre ekipe Cerovca 2013 tokom osvajanja šampionskog pehara u okviru Jaseničke opštinske lige.

Foto: Sport026.rs

Veliko pojačanje "kolonijaša" - Nemanja Nikolić

 

Iskusni fudbaler koji je tokom karijere nosio opremu palanačke Jasenice, Palanke, Selevca, Budućnosti iz Ratara,..., predstavljaće osetno pojačanje za ekipu trenera Srđana Đurđevića koja u novoj sezoni gaji velike ambicije.

Kada je reč o sezoni 2023/24 u okviru Podunavske okružne lige, takmičenje startuje predstojećeg vikenda, a u premijernom susretu ekipa Radnika gostuje Slogi u Miloševcu. Meč je na programu u nedelju 20. avgusta sa početkom od 17.30 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading