U ŠTUBIKU SE SPREMAJU ZA NOVU SEZONU: Igrači vredno treniraju, prvo kolo je već predstojećeg vikenda!

Autor:

Sport

17.08.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok je odrađen na visokom nivou.

U ŠTUBIKU SE SPREMAJU ZA NOVU SEZONU: Igrači vredno treniraju, prvo kolo je već predstojećeg vikenda!

Foto: FK Branik Štubik

Izborio se za povratak u Zonu Istok tim iz Štubika u prošlogodišnjem šampionatu Borske okružne lige.

Fudbalski klub Branik stigao je ubedljivo do titule šampiona okružne lige i time je stigao do prilike da se takmiči u zonskom rangu, istu je imao i prošle godine, ali se tada nisu poklopile sve kockice, što ovoga puta nije bio slučaj. 

Trener Bratislav Ninić, zajedno sa svojim pomoćnikom Zoranom Ilićem vredno radi sa igračima kako bi tim bio što spremniji za iskušenja u višem rangu takmičenja. U dosadašnjem toku priprema tim iz Štubika je odigrao tri kontrolna meča, savladan je sastav Kosova iz Zvezdana (3:0), upisan je remi u Majdanpeku sa Rudarom 1934 (4:4), dok je Brodoremont u Kladovu bio bolji od Branika rezultatom 2:0.

Raduje uspešno odrađen pripremni period oporavljenog Bogdanovića i Davidovića, u ekipi su i dalje Petrović, N. Ilić, Pismigić, Stojilković, Sokolović, Kraguljac, tu su još i Uroš Lazić, Maliković, Stojanović, Mladen Lazić i Ćirić. Što se tiče odlazaka, "čiste papire" dobili su Željko Tanić (Miloševo), Atila Magoši (Polet Jabukovac) i Mario Jovanović (Rudar 1934, Majdanpek).

Republika

Foto: FK Branik Štubik

Teren u Štubiku

Prelazni rok je odrađen na visokom nivou, dres novog zonaša zadužili su golman Lazar Radenković, Jovan Veljković (Dunav Prahovo), Dimitrije Todorović, Dušan Milutinović, Damjan stojanović, Miloš Mihajlović, Marko Živković (Hajduk Veljko, Negotin), Sava Ilić (Poreč, D. Milanovac), Sead Durgut, Vladimir Đorđević (Sloga, Kobišnica), Lazar Bojić (Polet, Jabukovac). 

Prvenstvo Zone Istok počinje predstojećeg vikenda, ali što se tiče sklapanja igračkog kadra posao u Štubiku nije gotovo, klub želi da ojača celu defanzivnu liniju, dok se traga za dobrim veznim igračem. Plan je da Branik igra zapaženu ulogu u predstojećem šampionatu i da se pre svega sačuva status u ligi.

Branik ligašku sezonu otvara sa još jednim novajlijom u ligi, gostuje tim iz Štubika u Sokobanji sastavu Trebiča, utakmica se igra u subotu, 19. avgusta sa početkom od 17 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading