ISKUSTVO JE PREVAGNULO: Igrači Bajše su naplatili sve promašaje fudbalera Solunca!

Autor:

Sport

17.08.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju gosti za čime da žale, domaćin je upisao trijumf na otvaranju sezone.

ISKUSTVO JE PREVAGNULO: Igrači Bajše su naplatili sve promašaje fudbalera Solunca!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Proteklog vikenda odigrani su mečevi prvog kola Vojvođanske lige Sever, jedan od duela igran je na stadionu FK Bajša gde je istoimeni sastav ugostio novajliju u ligi, sastav Solunca iz Karađorđeva.

Iskustvo domaćina igranja u aktuelnom rangu i ulazak u meč jako dobro je stvorio velike probleme gostima. Stvarali su igrači Bajše prilike pred mladim golmanom Slijepčevićem koji je u par navrata odlično intervenisao.

Igrao se 24. minut kada je dosuđen kazneni udarac sa 11 metara u korist domaćina, siguran realizator najstrožije kazne bio je Stefan Morović, 1:0 za Bajšu.

Republika

Foto: FK Bajša

Trijumf domaćina

Nastavili su gosti u istom ritmu, stvarali su prilike, ali su do kraja poluvremena uspeli još "samo" jednom da pošalju loptu u mrežu. Mirko Vranješ je pogodio u 39. minutu za 2:0, čuvar mreže gostiju je spasio svoj tim tokom prvog dela većeg zaostatka.

"Otreznio" je svoje igrače Dušan Medić tokom pauze, izvršio je i jednu promenu što je unelo dosta novina na terenu u redovima Solunca. Zaigrala su oba tima napadački od starta nastavka, oko 200 gledalaca je imalo prilike da vidi šanse na obe strane.

Promašili su gosti 2-3 izgledne šanse, i stigla je kazna na drugoj strani. Damjan Batori je pogodio u 78. minutu za 3:0. 

Bio je meč rešen već nakon tri gola zaostatka, ali su gosti uspeli da zatresu mrežu domaćina. Rezervista Mihailo Božović je u 85. minutu postavio konačnih 3:1. 

Bajša - Solunac (Karađorđevo) 3:1 (2:0)

Bajša: Damjanović, Nađ (od 79' Utaši), Varga, Morović (od 93' Itaj), Vranješ, Dugandžija, Krivokapić, Savin, Batori (od 93' Stevanović), Avdalović (od 70' Marjanović), Nađ

Solunac: U. Slijepčević, Paripović (od 46' Šafranj), Arežina, D. Slijepčević, Kangrga, Kočiš (od 60' Kolundžija), Bogićević, Milikić, Kosovac (od 60' M. Božović), U. Božović, Đuranović (od 60' Radović) 

Iz redova Solunca su posle meča poručili:

- Čestitke domaćinu na odličnoj i fer igri i srećno u nastavku prvenstva, ovom prilikom želimo da se zahvalimo domaćinima na večeri i gostoprimstvu nakon utakmice, revanširaćemo se na proleće. Mi se okrećemo sledećoj utakmici, ostaje nam da vredno treniramo i ispravimo sve greške sa ovog meča. 

U sledećem kolu Solunac dočekuje ekipu Bačke 1901 iz Subotice, dok sastav Bajše gostuje Preporodu iz Novog Žednika.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading