"ZLATNA REZERVA" VREDNA TRI BODA: Gol nakon kornera u poslednjim trenucima meča dovoljan za tri boda!

Autor:

Sport

16.08.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erupcija oduševljenja na stadionu u Rumenci.

"ZLATNA REZERVA" VREDNA TRI BODA: Gol nakon kornera u poslednjim trenucima meča dovoljan za tri boda!

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

U okviru prvog kola Vojvođanske lige Jug ekipa Jedinstva iz Rumenke ugostila je prošlogodišnjeg člana Sremske lige, Hajduk iz Beške.

Od prvog minuta viđena je tvrda utakmica, postavili su gosti svoje linije jako visoko, vršili su presing na polovini domaćina, što je u velikoj meri kvarilo igru igrača Jedinstva. 

Kako je vreme odmicalo, domaći su preuzeli posed, polako su stvarali prilike i sedam minuta pred odlazak na odmor su stigli do vođstva. Marko Janjić je oduzeo loptu rivalu, odlično se pozicinionirao u kaznenom prostoru gostiju, opalio je po lopti i ona je završila iza leđa golmana Slijepčevića, 1:0 za Jedinstvo.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

Trijumf domaćina

U uvodnih 15 minuta nastavka viđena je ravnopravna borba, sve do 58. minuta kada su domaći ostali sa igračem manje u polju, drugi žuti karton dobio je Boško Papović.

Preuzimaju gosti inicijativu, kreću da koriste brojačnu nadmoć i u 73. minutu stižu do izjednačenja, strelac za Hajduk bio je Igor Tatić.

Izvršio je trener domaćih dve izmene odmah po poravnanju rezultata, i to se ispostavio kao "džek-pot". Rezervista Dejan Zirić je u 95. minutu, pred sam kraj meča najbolje skočio u kaznenom prostoru rivala nakon kornera, lopta je završila u mreži, konačnih 2:1 za tim iz Rumenke. 

Da je utakmica bila jako borbena, sa velikom željom za pobedom na obe strane pokazuje i broj javnih opomena, čak 11 žutih i jedan crveni karton, pokazani su na ovom susretu.

Jedinstvo (Rumenka) - Hajduk (Beška) 2:1 (1:0)

Jedinstvo: Tojzan, Učur, Šavija (od 74' Zirić), Jelić, Đekić, Topić (od 74' Petrović), Papović, Samardžić, Janjić, Bošnjak (od 62' Džarić), Trpčević

Hajduk: Slijepčević, M. Gavrilović, Mandić (od 77' Denković (od 89' Vejnović)), Todorovski, Vujović, Jokić, S. Gavrilović, Matić (od 89' Đorđević), Smiljanić, Ivan (od 56' Mitrović), Tatić 

U sledećem kolu tim iz Rumenke gostuje u Beočinu, sastavu Cementa, dok ekipa Hajduka dočekuje pred svojim navijačima Mladost iz Bačkog Jarka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading