CRVENO-BELI POSLE PREOKRETA DO TRI BODA: Gosti nisu uspeli da sačuvaju prednost!

Autor:

Sport

16.08.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč koji je doneo dosta borbe po celom terenu.

CRVENO-BELI POSLE PREOKRETA DO TRI BODA: Gosti nisu uspeli da sačuvaju prednost!

Foto: Instagram.com/printscreen

U okviru prvog kola PFL-a Zrenjanina, na stadionu "Vojvoda Stepa" ekipa Crvene zvezde ugostila je sastav Mladosti iz Banatskog Despotovca.

Prelazni rok je "živa stvar", igrački kadar Mladosti je delimično oformljen, ali je trenutno aktuelna i sezona godišnjih odmora, što je u velikoj meri uticalo na sastav gostujućeg tima.

Utakmica je počela jako tvrdo, oba sastava nisu previše rizikovala sa loptom, što je rezultiralo da posle pola sata igre rezultat na semaforu ostane nepromenjen. 

Igrao se 31. minut kada je strpljivo čekanje gostiju isplatilo, stvorila se prilika na polovini domaćina, Miloš Topalović je izašao sam ispred golmana Ćirkovića, koji je uspeo da odbrani njegov udarac, ali lopta opet stigla do fudbalera Mladosti, na kraju je Lazar Kaurin šalje u mrežu, 1:0 za goste.

Republika

Foto: FK Crvena Zvezda Vojvoda Stepa

Stadion Crvene zvezde

Trgli su se domaći, zaigrali su dosta ofanzivije u do kraja poluvremena stigli su do izjednačenja, gol su gosti primili u "najgore vreme". Igrao se 44. minut kada je Aleksandar Tomin sa distance doneo izjednačenje ekipi Crvene zvezde, 1:1.

Ušli su silno motivisani domaćini u nastavak meča, i ubrzo su stigli do potpunog preokreta i prvog vođstva. Nakon centaršuta na drugoj stativi se najbolje snalazi Risto Komnenović, koji pogađa za 2:1 u korist crveno-belih.

Okrenuli su se potpunoj ofanzivi ovoga puta gosti, stvorili su par prilika, ali do promene rezultata nije došlo. Prostora za domaćina je bilo iz kontranapada, ali iste nisu uspeli da realizuju kako bi pitanje pobednika rešili dosta ranije. 

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat na semaforu je glasio 2:1 u korist domaćeg sastava, uspeli su igrači Crvene zvezde da stignu do preokreta i da upišu prve bodove u novoj seozni.

Crvena zvezda (Vojvoda Stepa) - Mladost (Banatski Despotovac) 2:1 (1:1)

Crvena zvezda: Ćirković, Knežević, Kuburović, D. Komnenović, Barbat, Delić, R. Komnenović (od 87' Dajin), Tomin, Vukojević (od 62' Kostić), Mijatović, Budai (od 85' Vukmirović)

Mladost: Marić, N. Topalović, S. Topalović, Mitrović, B. Topalović, M. Topalović, Stefanov, Kaurin, Samolovac (od 85' Bojić), Ćurašković, Krstović

U sledećem kolu Mladost dočekuje ekipu Delije iz Mokrina, dok sastav crveno-belih gostuje u Kumanu, 2. Oktobra.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading