NOVAJLIJA U JAŠNJI: Uprava je najavila mogućnost angažovanja dva TOP igrača!

Autor:

Sport

18.08.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petković je zadužio opremu tima.

NOVAJLIJA U JAŠNJI: Uprava je najavila mogućnost angažovanja dva TOP igrača!

Foto: Facebook.com/printscreen

Priprema se polako tim Jašunje za izazove u predstojećem prvenstvu, vremena ima dovoljno, ali ne škodi da se što pre sklopi igrački kadar.

Prvi novajlija u redovima Jašunje bio je Aleksandar Cekić, nakon njega opremu kluba zadužili su Dragan Ilić, Nemanja Ilić i Miloš Stojliković, par dana nije bilo novina po pitanju pojačanja, ali je pre par sati potvrđen novi dolazak. 

Najnovija akvizicija uprave Jašunje i trenera Aleksandra Kirova je Predrag Petković (19), reč je o mladom i perspektivnom igraču koji pokriva pozicije u veznom redu. Prethodne tri godine petković je bio član Goblena (Badince) i tu je i napravio prve fudbalske korake.

Republika

Foto: FK Jašunja

Predrag Petković

Iz redova Jašunje su povodom novog transfera kratko poručili:

- Želimo dobrodošlicu Predragu, puno zdravlja i uspeha u našem klubu. Nastavljamo vredno da radimo, ne stajemo sa planovima i ciljevima koji su zacrtani za novu sezonu, kako se približava početak prvenstva postoje šanse da se možda "jave" jedno ili dva zanimljiva pojačanja. 

Proteklog vikenda fudbaleri Jašunje odigrali su prvu prijateljsku utakmicu, rival je bio sastav Turekovca koji je tom prilikom i upisao trijumf. Uprava kluba je zakazana još kontrolnih mečeva, a prvi sledeći je u nedelju, 20. avgusta kada će u Jašunju gostovati tim Sinkovce.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading