PORAZ NA PREMIJERI JE UPALIO ALARM: Sloboda je promovisala još dva nova fudbalera!

Autor:

Sport

18.08.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da debituju već za vikend.

PORAZ NA PREMIJERI JE UPALIO ALARM: Sloboda je promovisala još dva nova fudbalera!

Foto: FK Sloboda Šuljkovac

Prvenstvo je počelo prethodnog vikenda, ali to ne sprečava upravu da radi na jačanju igračkog kadra.

Prošlogodišnji osvajač četvrtog mesta u Međuopštinskoj ligi Sever nije najbolje započeo aktuelno prvenstvo. Savladan je tim iz Šuljkovca na gostovanju u Bunaru ekipi Omladinca rezultatom 2:1.

Što se tiče igračkog kadra Slobode, stigao je Marko Milenković iz Morave (Rajkinac) i on će zauzeti poziciju golmana, nakon njega opremu tima zadužili su i Jovan Timić (Sloga Voljavče) i Filip Milošević (Ursule), prilikom promocije ovih igrača najavljeno je da se očekuju dva iskusna fudbalera, a jedan je predstavljen upravo u toku današnjeg dana.

Iskusni Jovan Stošić (32) odlučio je da opremu Osaonice iz Bagrdana zameni za boje Slobode, on je odigrao prvo kolo u sada već bivšem timu, ali je sada odlučio da ipak promeni sredinu. Kroz karijeru je bio član GFK Tabana, Sloge iz Voljevča, Bratstva iz Međureča, Dragocveta, Morave (Ribare), Juhora (Obrež), Radničkog iz Svilajnca i Jagodine.

Republika

Foto: FK Sloboda Šuljkovac

Jača se Sloboda

Miloš Marinjez (26) je još jedno pojačanje Slobode, reč je o prošlogodišnjem fudbaleru Rudara iz Stenjevca, pre toga je bio član Mladog Radnika, Belice i Dražimirovca. Uprava kluba je potvrdila da se čeka i oporovak prvotimca Bojana Maslara, koji je na "odmoru" zbog operacije kolena.

Predstojećeg vikenda Sloboda dočekuje pred svojim navijačima ekipu Ursule, utakmica se igra u nedelju, 20. avgusta od 17 časova.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading