DERBI U KALUĐERICI: Novajlija u ligi dočekuje crveno-bele iz Malog Mokrog Luga!

Autor:

Sport

18.08.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalni derbi posle dosta godina.

DERBI U KALUĐERICI: Novajlija u ligi dočekuje crveno-bele iz Malog Mokrog Luga!

Foto: FK Kaluđerica 1969

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi drugog kola Beogradske zone, jedan od duela igra se na stadionu u Kaluđerici gde će istoimeni sastav ugostiti ekipu Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga.

Novajlija u ligi, prošlogodišnji šampion Prve beogradske lige (grupa C) je tokom letnjeg transfer perioda nadogradio tim, kako bi bio konkurentan u višem rangu. Bio je ubedljiv sastav Kaluđerice na šampionskom putu prošle sezone pred svojim navijačima, maksimalan učinak uz gol razliku 62:6 pred domaćom publikom je svakako ozbiljna brojka. 

Na otvaranju sezone, igrači Kaluđerice pretrpeli su minimalan poraz od još jednog novajlije, sastava Umke na gostovanju. Sada je red da se na domaćem terenu "otvori" takmičenje u Beogradskoj zoni, i to će biti odlična prilika za prvi trijumf.

Republika

Foto: FK Kaluđerica

Najavni poster

Iz redova nedeljnog domaćina su povodom meča poručili:

- Posle mnogo godina došlo je vreme i za taj lokalni derbi između Kaluđerice i Crvene zvezde iz MML-a. Očekuje se veliki broj ljubitelja fudbala koji će posmatrati premijerni meč u višem rangu na igralištu u Kaluđerici. Gosti prevođeni Purketom Stojanovićem i Milošem Stojčevim stižu kao favoriti, ali se na našem terenu mi pitamo.

Redovni učesnik zonskog ranga, povremeni član Srpske lige Beograd, sastav crveno-belih iz Malog Mokrog Luga gostovaće u nedelju novajliji u ligi. Prošlogodišnji osvajač 11. pozicije u ligi odlično je startovao novu sezonu, savladan je novajlija u ligi, ekipa Balkan Mirijeva rezultatom 6:1 pred svojim navijačima.

Što se tiče gostovanja, Crvena zvezda nije blistala u prošloj sezoni van svog stadiona, na 15 utakmica su zabeležili isto toliko bodova, njihov učinak je glasio tri trijumfa, šest remija i isto toliko poraza.

Kaluđerica 1969 - Crvena zvezda (Mali Mokri Lug)

Nedelja, 20. avgust od 17 časova

Stadion u Kaluđerici

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading