EVO ŠTA SE DEŠAVA SA BEBOM IZ GRADAČCA: Nesrećno dete gledalo kako joj otac ubija majku!

Autor:

Hronika

22.08.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA BEBOM IZ GRADAČCA: Nesrećno dete gledalo kako joj otac ubija majku!

Foto: Instagram/iron_bb24, shutterstock

Centar za socijalni rad Gradačac oglasio se nakon objave o prikupljanju pomoći za Nizamino dete. Kako su naveli, te priče su lažne.

- JU Centar za socijalni rad Gradačac je postavio jednog od svojih zaposlenih za privremenog staratelja deteta, a koji će zastupati svaki vid zaštite i najbolji interes do iznalaženja adekvatnog oblika zbrinjavanja deteta - istakli su u saopštenju.

Kako su dalje istakli, oni nisu nikome dali saglasnost niti odobrenje da prikuplja novac za lečenje deteta.

- Ograđujemo se od ovih i ovakvih istupa, kao i iznošenja netačnih informacija u vezi sa zdravstvenim stanjem deteta - objasnili su.

Svako navođenje identiteta deteta i njegove fotografije predstavlja krivično delo o čemu su već upoznati nadležni organi, kazali su iz Centra za socijalni rad Gradačac.

Podsetimo, reč je o devetomesečnoj bebi čiji je otac trostruki ubica Nermin Sulejmanović iz Gradačca. Naime, nesrećno dete kobnog dana gledalo je kako monstrum ubija svoju nevenčanu suprugu, odnosno devojčicinu majku Nizamu Hećimović. 

On ju je ubio ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je ubica napravio, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), Đengiza Ondera i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading