DRUGARICE JOJ SKINULE DEČKA, ONA IM POSVETILA PESMU: Sandra Afrika razvezala jezik na promociji albuma! (VIDEO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

13.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sumirala utiske, pa progovorila o pesmama koje imaju posvetu!

Popularna pevačica Sandra Afrika danas je izbacila svoj album "Zaboravljena lutka", na kom se nalazi devet novih pesama. Večeras je organizovala promociju, na kojoj se našla i ekipa portala Republika. Na samom početku sumirala je utiske.

- Utisci su mi predivni, javili su mi se ljudi koje nisam čula dugo, oduševljeni su, dosta im se pesama sviđa. malo imam tremu, a nikada je do sad nisam imala. Najbitniji mi je sud publike, oni su ti koji biraju, oni govore koja pesma prolazi, koja se sviđa. Ja imam svoj favorit, to je "Zaboravljena lutka", tako se album i zove, ali publika odlučuje koja je najbolje. Zaboravljena lutka, to sam ja - rekla je Sandra. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sandra Afrika na promociji albuma

Sandra je upitana da li bi poslala piće devojci koja bi se probudila pored njenog bivšeg.

- Naravno da, da, upravo je i ta pesma poručena tim nekim "drugaricama", nazovi. Sve ima svoje zašto. E, nije mi se javila nijedna od tih "drugarica", ali bilo bi lepo. A taj momak, dosta njih se javilo, pohvalilo je istu pesmu "Drugarice". Sviđa se i muškom delu - istakla je Afrika.

- 18 godina mi je karije, postala sam punoletna u poslu. Dala sam maksimum. Kad budem sledeći radila, ne želim da mi bude toliko stresno. Sad sam za osam meseci uradila devet pesama, baš je stresno bilo, jako skup hobi. Ja sam neko ko je izbacivao singlove, ali ta vremena se menjaju, morao je sad album - poručila je ona.

Ceo intervju sa Sandrom pogledajte na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading