PRVI PUT U JAVNOSTI SA NOVIM VERENIKOM: Kaja Ostojić priznala zbog čega još ne može da stane na ludi kamen, javnost u ŠOKU!

Autor: M.P. / M.I.

Zabava

13.05.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić se pojavila sa novim verenikom, pa priznala do sada nepoznate detalje o njihovoj vezi.

 

 

Popularna pevačica Sandra Afrika danas je izbacila novi album, a večeras je organizovala promociju, na kojoj se pojavila u vatrenom izdanju. Sandra je nosila crvenu haljinu sa prorezom na stomaku, koja je delimično otkrivala i njene grudi. Pevačica je još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najzgodnijih dama na našoj estradi.

Mnoge njene koleginice su joj pružile podršku i prisustvovale promociji, a među njima je i atraktivna Kaja Ostojić, koja se, prvi put u javnosti pojavila sa novim verenikom, sa kojim je provela veče.

Podsetimo, pevačica Kaja Ostojić nedavno je obradovala svoje pratioce na Instagramu objavom da se verila sa svojim novim izabranikom, Milošem Čujovićem.

- Čekamo da se završe razvodi, pa da zakažemo venčanje.  Nikolina se više čuje sa njim, nego sa mnom, ona ga obožava - otkrila je Kaja za Republiku.

 

Kaja ima bogato iskustvo kada je reč o brakovima. Sa svojim prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem dobila je ćerku Nikolinu, koja danas živi u Americi. Nakon toga, usledio je brak sa bivšim košarkašem Urošem Duvnjakom, koji, nažalost, nije dugo potrajao. Kaja je potom bila u braku sa svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom, zbog kog je živela u inostranstvu. Svojim emotivnim putovanjem, Kaja je pokazala da ljubav dolazi u različitim oblicima i da je svaki brak nosio sa sobom svoje posebne izazove i lekcije.

Sada, sa svojim verenikom, Kaja je pronašla novu sreću i nadamo se da će njihova ljubavna priča biti ispunjena radošću i harmonijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading