OVAKO IZGLEDA TEŠKO RANJENA ŽENA U GRADAČCU : Pred očima joj mrtav pao muž, a u postelji je saznala za smrt jedinog sina

Autor:

Hronika

22.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harisa Radaslić Onder preživela pucnje monstruma iz Gradačca, a njen suprug i sin su podlegli na licu mesta.

OVAKO IZGLEDA TEŠKO RANJENA ŽENA U GRADAČCU : Pred očima joj mrtav pao muž,  a u postelji je saznala za smrt jedinog sina

Foto: ST/D. KADIĆ, Facebook

Zločinac Nermin Sulejmanović(35) koji je 11. avgusta sebi pucao u glavu nakon masakra koji je prenosio uživo na Instagramu, teško je tog dana ranio Harisu Radaslić Onder pošto joj je ubio sina Denisa(23) i muža Đengiza(51) hicima iz pištolja.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

Pogibiju voljenog muža Harisa je videla svojim očima, a da joj je sin ubijen saznala je od rođenog brata, svog imenjaka i to je izuzetno teško podnela.

- Videla sam Harisu u bolnici s hodnika. Žena je u teškom stanju i lekari su mi rekli da je kritično. Ona je život podredila porodici. Kažu da je pod sedativima užasno teško primila vest da je izgubila jedinog sina. Suze su joj se slivale niz obraze i izgubila je volju da se bori i ozdravi, a to je najgore - ispričao je izvor Republike iz BiH. 

Foto: Harisa Onder Facebook

 

Nesrećna žena je imala tri teške operacije i ostala je bez bubrega, dela debelog creva i dela pankreasa. Nije u stanju da samostalno funkcioniše iako je svesna. 

Njen brat Haris Radaslić je veoma potišten jer je žalost zaposela i njegovu kuću. Svi u porodici su se ponosili ubijenim Denisom koji je mlad stvarao i sebi skoro obezbedio život sa samo 23 godine. Skućio se i planirao da se uskoro oženi. Haris kaže da je njegova sestra veliki borac i da se nada da će se oporaviti.

- Moja sestra Harisa je u lošem stanju. Slabo govori jer je neutešna. Morali smo da joj kažemo bolnu istinu. To ju je slomilo i tu nema leka. Rane zarastaju na telu, ali na duši ostaju ožiljci zauvek - kazao je Haris koji likom veoma podseća na sestru za koju je veoma vezan.  

Podsetimo, Nermin Sulejmanović iz Gradačca u tom gradu ubio je nevenčanu suprugu i majku svoje bebe Nizamu Hećimović, oca i brata bivše devojke i teško ranio njenu majku, a lakše povrede pištoljem naneo je policajcu i bratu nevenčane žene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading